Papara Card Ücreti Ne Kadar?

İnternet kullanımını oldukça yaygınlaşması ve internet alışverişinde güven duygusunun ön plana çıkması ile Papara Card kullanımı ülkemizde artmış durumdadır.
Papara Card Ücreti Ne Kadar?

Paypall sisteminin ülkemizdeki yasal zorunluluklardan dolayı kullanımını sonlandırması ile beraber ortaya çıkan Papara sistemi sayesinde internet ortamında güvenli ve rahat alışveriş yapabilme, para gönderme ve alma imkânları sunan bir sistemdir. Ülkemizde odlukça popüler olmaya başlayan bu sistem artık birçok internet sitesinde geçen ve oldukça güvenli bir şekilde kullanılan bir sistem haline gelmiştir.

Sistem belirli bir kitleye ulaşmasına rağmen daha aktif şekilde kullanılması ve ATM noktalarında da etkili bir şekilde hizmet alınmasını sağlamak amacıyla Papara Card geliştirilmiştir. Bu kart bankalara tarafından verilen banka kartları ile aynı özellikleri taşımaktadır. Ve Papara hesap sahibinin hesabına bağlı olmaktadır. Günümüzde internet üzerinden hem ödeme yapmak hem de ödeme almak hem riskli hem de komisyon oranı oldukça fazla olan işlemler olduğundan dolayı Papara bu riski en alt düzeye çekerken komisyon oranı olarak da oldukça düşük oranlar alınmaktadır.

Papara Card Ücretleri

Ülkemizde oldukça güvenilir bulunan ve yoğun bir kitleye sahip olan Papara uygulaması tarafından çıkartılan Papara Card büyük ilgi görmektedir. Bu aşamada Papara Card ücretleri birçok kişi tarafından merak edilmektedir. Çünkü geçmişte yüksek kart ücretleri olan çeşitli sistemler insanları oldukça zor durumda bırakmıştır.

Papara Card uygulamasının insanlar tarafından en çok cazip olarak görülen noktası ise Papara’da hesap açma işlemi için 18 yaşını doldurma zorunluluğunun bulunmamasıdır. Bu sitemde hesap açabilmek için 13 yaşını doldurmak yeterli olmaktadır. Papara Card başvuru ücreti 10 TL olup her ay 1 TL hizmet bedeli tahsil edilmektedir. Ayrıca yapılan işlemlerden belirli oranda ücret ve komisyon alınmaktadır.