Orman köylüsüne 25 milyon liralık kredi ve hibe desteği sağlandı

Ülkemizde çiftçilere destekler hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Orman ve Köy İlişkileri Dairesi Başkanlığı tarafından orman köylüsüne 25 milyon liralık kredi ve hibe desteği sağladığı bildirildi.
Orman köylüsüne 25 milyon liralık kredi ve hibe desteği sağlandı

Orman köylüsüne 25 milyon liralık kredi ve hibe desteği sağlandı - Çiftçiler için kredi ve hibe desteği sağlanmaya devam ediyor. Denizli Orman Genel Müdürlüğü, orman köylüsünün ekonomik gücünü artırmak ve kalkınmalarına katkıda bulunmak için önemli çalışmalara imza atıyor. Bu kapsamda Denizli ve Uşak'ta orman köylüsünün refah seviyesini iyileştirmek için verilen desteklere ilişkin detaylı bir bilgi paylaşıldı.

 DENİZLİ VE UŞAK'TAKİ ORMAN KÖYLÜLÜLERİNE 25 MİLYON LİRALIK DESTEK

Denizli Orman Genel Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Orman ve Köy İlişkileri (ORKÖY) Dairesi Başkanlığı yapılan destek ödemelerine ilişkin bilgiler verdi. ORKÖY tarafından orman köylüsüne 25 milyon liralık kredi ve hibe desteği sağladığı açıklandı. Uşak ve Denizli'de yaşayan orman köylüsünün refah seviyesini iyileştiren kredi ve hibe desteği hakkında Denizli Orman Genel Müdürlüğü tarafından bir de açıklama yapıldı.

enizli Orman Genel Müdürlüğü tarafından yapılan söz  konusu açıklamada, ''2023 yılında ORKÖY Kredi ve Destekleri ile Denizli ve Uşak illerimizdeki orman köy ve mahallelerimize ekonomik ile sosyal katkıda bulunmak hedefiyle çalışmalar yapmaya devam ediyoruz. Yapılan çalışmalar çerçevesinde güneş enerji sistemleri, süt sığırcılığı, süt koyunculuğu ve seracılık gibi faaliyetler için 25 Milyon TL kredi ve hibe desteği sağlıyoruz. Bu hedefle Bölge Müdürlüğümüz ORKÖY Şube Müdürlüğünce köy ve mahallelerimizdeki hak sahibi vatandaşlarımızı belirlemek için istekliler arasında kura çekimi gerçekleştirildi. Kredi ve hibe desteklerimizin en kısa sürede hak sahibi vatandaşlarımıza ulaştırılması için çalışmalarımız aralıksız devam ediyor.'' ifadelerine yer verildi.