Opel Crossland 687.000 TL! Özel fiyatlı satışlar patladı!

Sıfır kilometre otomobil satın almak isteyenler için Opel Crossland 687.000 TL fiyatla satışa çıktı. Bu özel fiyat sadece özel müşteriler için uygulanıyor. Opel Crossland model araç en ucuz nasıl satın alınıyor?
Opel Crossland 687.000 TL! Özel fiyatlı satışlar patladı!

Sıfır kilometre otomobil piyasasında firmalar bir yandan yeni zamları hesaplamaya başlarken bir yandan da mevcut fiyat listelerinden satışlarını devam ettiriyorlar. Yeni zamlardan etkilenmek istemeyenler hemen hayallerini süsleyen araçları satın almak için girişimde bulunmanın yollarını ararken bir de özel fiyatlı satışlar araştırılıyor. Opel firması da özel fiyatla müşterilere Opel Crossland satışı yapıyor. Opel Crossland için en uygun fiyatlı satın alma nasıl gerçekleştirilebiliyor?

OPEL CROSSLAND İÇİN ÖZEL FİYATLI SATIŞ!

Türkiye’de otomobil firmalarını çok yakından ilgilendiren bir uygulama bulunuyor. Otomobillerin üzerinde ağır bir ÖTV yükü bulunuyor. Firmalar bu ÖTV’yi müşteriden tahsil edip kuruşuna dokunmadan devlete aktarıyorlar. Araçlarda ÖTV’nin olması firmaların da çıkarına olmuyor. Bundan dolayı firmalar satış rakamlarının artması için ÖTV’siz satışları tercih ediyorlar. Bu ÖTV’siz satışlar da sınırlı sayıda müşteri için mümkün olabiliyor.

ÖTV muafiyeti ile sıfır kilometre otomobil satışlarının ana esasları devlet tarafından belirlenmiş durumda. Bu esaslar çerçevesinde yüzde 90 ve üzerinde engeli bulunan vatandaşlar ÖTV ödemeden sıfır kilometre otomobil satın alabiliyorlar. Aynı hak bu şekilde çocukları olan ebeveynlere de tanınıyor. Bu kişiler sıfır kilometre otomobil satın almak istediklerinde aracın ÖTV dahil satış fiyatı 1.591.200 TL’yi geçmemek şartıyla herhangi bir ÖTV ödemesi yapmıyorlar.

Opel firması da özel fiyatlı yeni bir satış duyurusu yaptı. Opel’in gözde modellerinden olan Opel Crossland ÖTV muafiyeti ile çok uygun bir fiyata satılabiliyor. Bu çerçevede ÖTV muafiyet hakkı olan müşteriler aracın satış rakamı olan 1.174.900 TL’yi ödemek yerine sadece 687.000 TL ödeme yaparak 2024 model sıfır kilometre Opel Crossland satın alabiliyorlar. İsteyen müşteriler bu ödemenin bir kısmını da taşıt kredisi çekerek de yapabiliyorlar.