Ocak’ta bu fırsat kaçmaz! ING’den 1.39 faizli 50.000 TL kredi! Aylık hesaplama tablosu açıklandı

Acil nakit ihtiyacın olanlara müjdeli haber ING’den geldi. ING ocak ayına özel yüzde 1.39 faizli ihtiyaç kredisi kampanyasının detaylarını duyurdu. ING düşük faizli ihtiyaç kredisi başvurusu…
Ocak’ta bu fırsat kaçmaz! ING’den 1.39 faizli 50.000 TL kredi! Aylık hesaplama tablosu açıklandı

Yeni yılda ihtiyaçlarını ertelemeden satın almak isteyenler, bankaların ihtiyaç kredisi kampanyalarını yakından takip ediyor. Bütçesine en uygun koşullarda nakit desteğinden yararlanmak için araştırma yapanlara müjdeli haber ING’den geldi. Türkiye bankacılık sektöründe adından sık sık söz ettirmeyi başaran özel bankalardan ING ocak ayına özel ihtiyaç kredisi kampanyasını duyurdu. Bankanın kurumsal internet sitesi üzerinden yapılan paylaşıma göre ocak ayında ING müşterilerine yüzde 1.39 faiz oranıyla nakit desteği sunacak.

ING İhtiyaç Kredisi Kampanyasının Detayları

Ocak ayında borçlarını vadesinde ödemek veya ihtiyaçlarını ertelemeden satın almak isteyenlere gündemdeki haberleri yakından takip ediyor. Acil nakit arayanların en çok tercih ettiği özel bankalar arasında yer alan ING, tüketici kredilerinde düzenlediği cazip kampanyalar ile adından söz ettiriyor. Geniş bir müşteri kitlesine sahip olan ING, ilk kez banka müşterisi olacaklar için kaçırılmayacak bir fırsat daha sundu. ING’de ilk kez hesap açacak kişiler, ocak ayına özel yüzde 1.39’dan başlayan faiz oranlarından hemen yararlanabilecek. Farklı birçok kredi seçeneği ile tüm ihtiyaçlarını anında karşılamak isteyenler ING ihtiyaç kredisi başvurusunu internet üzerinden kolaylıkla yapabiliyor.

ING İhtiyaç Kredisi Faiz Oranı

Düşük faizli kredi arayanların tercih ettiği ING yine dikkat çeken bir kampanya ile öne çıkmayı başardı. Türkiye’de milyonlarca bireysel ve ticari müşterisi bulunan ING’nin ihtiyaç kredisi kampanyasında yüzde 1.39’dan başlayan faiz oranları sunuluyor. Ancak bu avantajlı faiz oranı sadece ilk kez ING’de hesap açan yeni müşteriler için geçerli olacak. İnternet bankacılığı veya mobil bankacılık hizmetleri üzerinden ING’de hesap açıp anında düşük faizli krediye başvuru yapılabiliyor. Öte yandan ING Turuncu Ekstra programını tercih eden yeni müşteriler ise 20 bin TL limitli ihtiyaç kredisini yüzde 0.99 faiz oranıyla kullanma şansı elde edebilecek.

ING İhtiyaç Kredisi Hesaplama Tablosu

ING kurumsal internet sitesinde yer alan bilgilere göre müşteriler düşük faizli ihtiyaç kredisi kampanyasından kredi notuna göre faydalanabilecek. Örnek hesaplama tablosuna göre ING’den 50 bin TL ihtiyaç kredisi çekmek isteyen bir müşteri, aylık yüzde 1.39’dan başlayan faiz oranı avantajını değerlendirebilecek. Bu koşullar altında 36 ay vadeli 50 bin TL kredinin aylık taksiti 2 bin 222 TL olacak.

Sadece ilk kez ING’li olacak müşterilerin kullanabildiği yüzde 1.39 faiz oranı avantajından kredi notu 1850 ve üzeri olanlar faydalanabilecek. 3-36 ay arası vadeyle verilen ihtiyaç kredisinde aylık akdi faiz oranları ise yüzde 1.39 ile 5.99 arasında değişiklik gösterirken müşterinin ödeme performansı dikkate alınacak. Ayrıca 3 ay erteleme imkanı sunulan kredi kampanyasında ödeme 33 ay vade üzerinden oluşturulacak.