O ilde ucuz iş yeri satışına başlandı! 110 bin liradan satışa çıkan iş yeri fırsatına teklif yağacak

Son dönemde artan kira fiyatları nedeniyle iş yeri almak isteyen pek çok vatandaş, alternatif satışlara yöneliyor. Halkbank Gayrimenkul, yeni ilanlarını yayımlanmaya devam ederken iş yeri satışı için yeni bir duyuru yapıldı. Halkbank Gayrimenkul tarafından yayımlanan ilanda satışa çıkan iş yeri fiyatı dikkat çekerken ilana konu olan taşınmaz hakkında ayrıntıları derledik.
O ilde ucuz iş yeri satışına başlandı! 110 bin liradan satışa çıkan iş yeri fırsatına teklif  yağacak

O ilde ucuz iş yeri satışına başlandı! 110 bin liradan satışa çıkan iş yeri fırsatına teklif  yağacak - Halkbank Gayrinmenkul adlı internet sitesi, ucuza taşınmaz arayışında olan vatandaşlar için birbirinden farklı fiyatlarla ilanlar yayımlamaya devam ediyor. Bankadan satılık olan taşınmazların normal piyasa fiyatları üzerinden fiyatlandırmadığı bilinirken bunların spot piyasadaki eşdeğer özellikteki türlerine göre daha uygun fiyatlara satıldığı bilinirken üzerine haciz işlemi başlatılmış olan taşınmazların banka tarafından satışa sunulduğu site olarak hizmete devam ediyor.

Halkbank Gayrimenkul, vatandaşların radarına girerken resmi internet sitesindeki ilanları da güncelledi. Bu kapsamda Ankara'nın Polatlı ilçesinde iş yeri satışı için ilan yayımlandı.

HALKBANK GAYRİMENKUL'DEN ANKARA'DA SATILIK İŞYERİ

Halkbank Gayrimenkul, kurumsal ya da şahsi kredilerinde sorun yaşayan borçlulardan, özellikle ipotekli olarak kullandırılan konut kredilerine karşılık, müşterinin ipotekli taşınmazını satışa çıkarıyor. Halkbank tarafından satılan taşınmazlar piyasaya göre uygun fiyatlara satın alınabiliyor. Söz konusu internet sitesinde herhangi bir aracı internet sitesi olmadan, kendi oluşturduğu sistem aracılığı ile çeşitli taşınmazları satışa çıkarıyor. Halkbank Gayrimenkul tarafından Ankara'da satışa çıkan dairenin adresi Polatlı ilçesi olarak açıklandı. Ankara'nın Polatlı ilçesi Cumhuriyet Mahallesi'nde satışa çıkan 40 metrekare büyüklüğündeki işyerinin başlangıç satış fiyatı da 110 bin lira olarak duyuruldu.

Öte yandan teklif sistemi ile satış yapan Halkbank Gayrimenkul, ilana konu olan iş yeri hakkındaki detayları ise şu şekilde sıraladı;

Başlangıç Bedeli: 110 bin lira
Teminat Bedeli: 3 bin 300 lira
Minumum Artış Bedeli: 2 bin lira olarak belirlendi.


Bununla birlikte ilanla ilgili verlen detaylarda ise ''Değerleme Konusu 14 Numaralı Depo Nitelikli Taşınmaz Zemin Kattan Sağlanan Pasaj Girişine Göre Sol Arka Cephede Yer Almakta Olup Güney- Batı Cephelidir. Konu Taşınmazın Dışa Cephesi Bulunmamakta Olup Cephesi Pasaj İçerisinde Yer Almaktadır.

Onaylı Mimari Projesine Göre; Yaklaşık Brüt 40 metrekare Alana Sahiptir. Taşınmaz; Depo Hacminden Oluşmaktadır.'' denildi. İlanla ilgili detaylarda şu bilgiler de yer aldı;

Kategori: İşyeri
Konut Tipi: Depo
İl: Ankara
İlçe: Polatlı
Mahalle: Cumhuriyet



Halkbank Gayrimenkul'ün sunduğu taşınmazlara ulaşmak ve daha fazla haberden haberdar olmak için ''Usakgundem.com'' adresini takip etmeyi unutmayın.