O ilde 570 bin liradan 4+1 daire satılacak! Ev sahibi olmak isteyenler Vakıfbank'ın ilanını kaçırmayın

Ülkemizde artan konut fiyatları nedeniyle vatandaşlar alternatif satışlara yöneliyor. Vakıfbank Gayrimenkul tarafından da konut satışları yapılmaya devam ederken yeni bir satış ilanı yayımlandı. 4+1 daire konut sahibi olmak isteyenler için ilana konu olurken fiyatı ile dikkat çeken satışla ilgi detayları derledik.
O ilde 570 bin liradan 4+1 daire satılacak! Ev sahibi olmak isteyenler Vakıfbank'ın ilanını kaçırmayın

 O ilde 570 bin liradan 4+1 daire satılacak! Ev sahibi olmak isteyenler Vakıfbank'ın ilanını kaçırmayın - Kamu bankaları arasında yer alan Vakıfbank, geliştirdiği Vakıfbank Gayrimenkul adlı site aracılığı ile taşınmaz satışı yapıyor. Konut satışlarına Vakıfbank Gayrimenkul sitesi üzerinden devam eden Vakıfbank, artan konut fiyatları nedeniyle ev sahibi olmakta zorlanan vatandaşlar için bir alternatif sundu. Vakıfbank, birbirinden yeni ilanlara kelepir fiyatlarla yer verirken son olarak yayımlanan bir ilan vatandaşların radarına girdi.

Vakıfbank tarafından geliştirilen ve vatandaşların yakından takip ettiği Vakıfbank Gayrimenkul internet sitesi üzerinden taşınmazlar için satışlar yapılmaya devam ediyor. Vakıfbank Gayrimenkul'ün resmi internet sitesinde üzerine haciz işlemi başlatılmış olan daire, tarla, arsa ve otomobillerin satılmaya devam ediyor. Vakıfbank tarafından satışa çıkarılan taşınmaz ve otomobillere ilişkin yeni ilanlar resmi internet sitesine eklenmeye devam ederken bu taşınmazlar spot piyasadaki eşdeğerlerine göre uygun fiyatlarla ilan edilmeye devam ediyor. Vakıfbank Gayrimenkul sitesinde Artvin'in Hopa ilçesinde konut satışı yapılacağı bildirildi.

VAKIFBANK GAYRİMENKUL'DEN ARTVİNDE KELEPİR FİYATA SATILIK DAİRE

Vakıfbank Gayrimenkul tarafından Artvin'de satışa çıkan dairenin Hopa ilçesinde yer aldığı açıklandı. Artvin'in Hopa ilçesi Merkez Kuledibi semtinde satışa çıkan 85 metrekare büyüklüğündeki dairenin başlangıç satış fiyatı 570 bin lira olarak belirlendi. Teklif sistemi ile satış yapan Vakıfbank Gayrimenkul, Artvin'in Hopa ilçesi Kuledibi semtinde 570 bin liradan satışa sunduğu 4+1 85 metrekare daireye ilişkin ayrıntılı bilgileri de müşteriler ile paylaştı. Satışı yapılan daire hakkında Vakıfbank Gayrimenkul tarafından paylaşılan detaylar ise şu şekilde açıklandı;

  • İl: Artvin
  • İlçe: Hopa
  • Semt: Merkez Kuledibi
  • Oda Sayısı: 4
  • Salon Sayısı: 1
  • Banyo Sayısı: 1
  • Metrekare: 85
  • Isınma Tipi: Kat Kaloriferi
  • Yapı Tipi: Betonarme
  • Minimum Artış: 10 bin lira
  • Başlangıç Bedeli: 570 bin lira
  • Teminat Bedeli: 28 bin 500 lira olarak duyuruldu.

Vakıfbank Gayrimenkul tarafından paylaşılan diğer bilgilerde ise ''7 nolu bağımsız bölüm; binanın 4.katında, bina girişine göre sağ cephede konumludur. Projesine göre 4 oda, salon, mutfak, hol, banyo, WC ve 2 balkon kısımlarından oluşmakta olup, yaklaşık brüt 85 m2 alana sahiptir. Taşınmazın Yapı Kullanım İzin Belgesi vardır.'' denildi. 

Söz konusu ilan ile ilgileniyor ve teklif vermek istiyorsanız Vakıfbank Gayrimenkul internet sitesini ziyaret edebilirsiniz. Daha fazla konut satışı için ''Usakgundem.com'' adresini takip etmeyi unutmayın.