O bankadan son dakika açıklaması geldi! Şubeye gitmeden 600 TL hesaplarınıza aktarıldı

Türkiye'de bankaların müşterilerine özel sunduğu kampanyalar duyurulmaya devam ediyor.
O bankadan son dakika açıklaması geldi! Şubeye gitmeden 600 TL hesaplarınıza aktarıldı

O bankadan son dakika açıklaması geldi! Şubeye gitmeden 600 TL hesaplarınıza aktarıldı - Türkiye'de bankaların müşterilerine özel sunduğu kampanyalar duyurulmaya devam ediyor. Buna göre ise Kuveyt Türk Bankası tarafından gelen açıklamalarda; bankaların resmi internet sayfaları üzerinden de kampanya detayları paylaşılırken kampanyalar doğrultusunda da 600 TL'ye varan harcama iadeleri yapılacağı da vurgulandı. 

Kuveyt Türk Bankası tarafından gelen açıklamalarda kampanyaya dair detaylar da paylaşılırken, kampanya doğrultusunda da; şubeye gitmeden vatandaşlara görüntülü görüşmeler ile müşteri olacak olan kampanyalardan faydalanabilecek. Bu doğrultuda da 31 Mayıs tarihlerine kadar yapılacak olan 200 TL ve üzeri ilk Sağlam Nakit Kart harcamasına 200 TL, verecekleri her otomatik fatura talimatına 50 TL olmak üzere toplamda 200 TL, 200 TL ve üzeri ilk Sağlam Kart harcamasına ise 200 TL olmak üzere toplamda 600 TL’ye varan harcama iadesi kazanılacak.

Kampanya koşulları:

  • 200 TL’lik Sağlam Nakit kart harcamasına 200 TL harcama iadesi hediye! Sağlam Nakit Kart ile 200 TL ve üzeri yapacağınız ilk alışverişte 200 TL harcama iadesi alabilirsiniz. 
  • Herhangi bir kanal üzerinden verilen her fatura talimatı ödendiğinde 50 TL, toplamda 200 TL’ye varan Altın Puan hediye! Verdiğiniz her fatura talimatınız ödendiğinde 50 TL Altın Puan kazanabilir, toplamda 4 fatura talimatına kadar vererek 200 TL Altın Puan kazanabilirsiniz. 
  • Görüntülü görüşme ile müşterimiz olan ve Sağlam Kart alan müşterilerimize, yapacakları ilk 200 TL ve üzeri kredi kartı harcamasında 200 TL Altın Puan hediye. 

Kuveyt Türk Bankası tarafından yapılan açıklama sonrasında vatnadaşlara 600 TL'ye varan hoş geldin ödemesinin hesaplara aktarılacağı resmen bildirilmiş oldu.