Ne emeklilere ne asgari ücretlilere bu sefer sadece gençlere! Ziraat Bankası 19 Mayıs ikramiyesi açıklandı

Kurban Bayramı ikramiyesi için yeni zam haberi bekleyen emekliler ve yeni ikramiye müjdesi bekleyen asgari ücretli çalışanlar emekliler yerine yeni müjde gençlere geldi!
Ne emeklilere ne asgari ücretlilere bu sefer sadece gençlere! Ziraat Bankası 19 Mayıs ikramiyesi açıklandı

Ne emeklilere ne asgari ücretlilere bu sefer sadece gençlere! Ziraat Bankası 19 Mayıs ikramiyesi açıklandı - 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı tüm yurtta coşku ile kutlanmaya hazırlanırken Ziraat Bankası milyonlarca genç için 19 Mayıs bayram harçlığı kampanyasını duyurdu.

Ziraat Bankası yapmış olduğu açıklamasında "Bankkart Genç müşterilerimize Bankkart Genç kartları ile yapacakları Müze, Sinema, Tiyatro ve Konser bileti alma işlemlerinde 19%, toplam 190 TL Bankkart Lira!" diyerek kampanya koşullarını da açıkladı. Kampanyaya katılmak isteyen gençler için son başvuru tarihi ise 31 Mayıs olarak belirlendi.

ZİRAAT BANKASI 19 MAYIS KAMPANYASI HEDİYE BANKKART LİRA NASIL KAZANILIR?

Kampanya 1-31 Mayıs 2024 tarihleri arasında yapılacak işlemler için geçerlidir.

Kampanyadan yararlanabilmek için işlem öncesinde Bankkart Mobil'den veya bankkart com tr'den kampanyaya katılım sağlanması gerekmektedir.

Kampanyaya katılan Bankkart Genç müşterilerimize kampanya döneminde Müze, Sinema, Tiyatro ve Konser bileti alım işlemlerinde 19%, toplam 190 TL Bankkart Lira verilecektir.

Bankkart Genç kartın kredi kartı ve banka kartı özelliği ile yapılacak işlemler dikkate alınacaktır.

Bankkart Liralar kampanya şartlarını yerine getiren müşterilerimizin kartlarına anında yüklenecektir. Kampanya müşteri bazındadır ve bir müşteri en fazla 190 TL Bankkart Lira kazanabilecektir.

bankkart-kampanya.jpg

Söz konusu kampanyadan gençler sadece Bankkart Genç ile yapacakları harcamalar için yararlanabilecekler. İsteyen gençler kazandıkları Bankkart liraları ile bedava alışveriş yaparken isteyen gençler ise yapmış oldukları harcamaları bankkart lira ile ödeyerek bedavaya getirebilecekler.