Nakde ihtiyaç duyanlar dikkat! Akbank sıfır faizle 25 bin TL faizsiz kredi veriyor

Akbank tarafından toplamda 25 bin TL'ye varan faizsiz kredi fırsatı sunulmaktadır. 
Nakde ihtiyaç duyanlar dikkat! Akbank sıfır faizle 25 bin TL faizsiz kredi veriyor

Nakit ihtiyacı duyanların dikkatine Akbank 14 Nisan 2023 tarihine kadar sunulan faizsiz kredi fırsatını internet sitesi üzerinden duyurdu. Peki Akbank faizsiz kredi fırsatının detayları neler? İşte bu sorunun yanıtı haberimizde yer alıyor.

Son zamanlarda dünyada ve ülkemizde yaşanan olumsuz olaylardan dolayı birçok üründe ve hizmette zam üstüne zam yapıldı. Yapılan bu zamlar karşısında vatandaşların alım gücü de iyiden iyiye düştü. Hal böyle olunca vatandaşlar nakit ihtiyaçlarını karşılamak için bankaların sundukları kredi fırsatlarını değerlendirmeye başladı. Bizde bankaların sundukları ihtiyaç kredisi fırsatlarını sizler için takip ediyor ve sizlere sunuyoruz. İşte Akbank tarafından sunulan faizsiz kredi fırsatının detayları. 

AKBANK 25 BİN TL FAİZSİZ KREDİ DETAYLARI 

Mobilden Akbanklı olan vatandaşlara toplamda 25 bin TL'ye varan sıfır faizli kredi fırsatı sunulmaktadır. Buna göre 10 bin TL faizsiz kredi için 12 ay vadeli ihtiyaç kredisi ve 15 bin TL faizsiz kredisi için ise 6 ay vadeli taksitli avansı sıfır faizle sunulmaktadır. Bu faizsiz kredi fırsatlarından yararlanmak için hemen Akbanklı olmanız gerekmektedir. 

Sıfır faizli 10 bin TL kredi için kullanılabilecek minimum kredi tutarı bin TL iken maksimum kredi tutarı 10 bin TL'dir. Ayrıca maksimun vade ise 12 ay olarak belirlenmiştir. Söz konusu krediden yararlanmak için 9 Mart 2023 tarihi ile 14 Nisan 2023 tarihleri arasında başvuru yapmanız gerekmektedir. 

Bununla birlikte 15 bin TL'ye kadar yapılacak olan  2-6 ay vadedeki Taksitli Avans işlemlerinde indirimli yüzde sıfır faizle sunulmaktadır. Bu fırsattan yararlanmak için ise 30 Nisan tarihine kadar zaman bulunmaktadır. Bu tarihler arasında Akbanklı olarak gereken şartları yerine getirdiğiniz zaman toplamda 25 bin TL faizsiz kredi fırsatından yararlanabileceksiniz. 

İlgili Haberler