Mutfak tüpü kullananlar dikkat! Ocakları söndüren tüp zammıyla fiyatlar güncellendi

Son dönemdi doğal gaz faturaları cep yakarken mutfak tüpü kullanan vatandaşlar da güncel fiyatları takip ediyor. Tüp fiyatlarına gelen zamların ardından fiyatlar güncellendi.
Mutfak tüpü kullananlar dikkat! Ocakları söndüren tüp zammıyla fiyatlar güncellendi

Mutfak tüpü kullananlar dikkat! Ocakları söndüren tüp zammının ardından fiyatlar güncellendi - Tüp fiyatlarına gelen zamlarına ardından güncel fiyatlar merak edildi. İpragaz, Aygaz ve Milangaz'ın mutfak ve piknik tüplerinin fiyatları araştırma konusu oldu.

TÜP FİYATLARI NE KADAR OLDU?

Enerji piyasalarında dalgalı seyir devam ederken yaşanan krizden dolayı fiyat artışları da gündeme gelmeye devam ediyor. Tüp fiyatlarına 2023 yılının acak ayında ikinci zam açıklanırken fiyatları takip edemeyen vatandaşlar markalara göre fiyat araştırması yapıyor. Büyük tüp fiyatları 25 Ocak'ta gelen zammın ardından 337 liradan satılmaya başlandı. Hemen her kaleme yansıya zamlar nedeniyle hayli zorlanan vatandaşların katlanan tüp masrafları da cep yakmaya devam ediyor. Art arda gelen zamlar sonrasında 337 liraya ulaşan tüp fiyatları piknik tüpleri için de 66 liraya çıkmış oldu. Markalara göre oynamalar yaşanan tüp fiyatlarının ortalaması ise şu şekilde seyrediyor;

  • Büyük mutfak tüpü 334 TL'den
  • Küçük piknik tüpü 64 liradan satılıyor. Öte yandan söz konusu fiyatlar şehirlere göre de farklılık gösteriyor.

AYGAZ MARKA TÜP FİYATLARI

İPRAGAZ MARKA TÜP FİYATLARI

MİLANGAZ MARKA  TÜP FİYATLARI

İlgili Haberler