MTV ödemesi yapacak araç sahipleri! 3 gün içinde başvuru yapanlara 1.000 TL indirim müjdesi geldi

Zam yağmuru ile rekor kıran MTV ödemeleri için yeni duyuru yayımlandı. Başvuru yapanlara bin TL indirim yapılacak.
MTV ödemesi yapacak araç sahipleri! 3 gün içinde başvuru yapanlara 1.000 TL indirim müjdesi geldi

MTV ödemesi yapacak araç sahipleri! 3 gün içinde başvuru yapanlara 1.000 TL indirim müjdesi geldi - Son dönemde akaryakıt fiyatlarına gelen zamlar, kasko ve zorunlu trafik sigortası ücretlerinde yaşanan rekor artışlar nedeni ile araç sahipleri isyan noktasına geliren MTV ödemeleri de başlamıştı.

Devlet tarafından yapılan yasal düzenleme ile bu sene araç sahiplerinden ek MTV tahsilatı yapılacak olması bardağı taşıran son damla olurken ödeme yapacak olana kişilere iyi haberi Halkbank verdi. Halk Bankası Paraf Kart kampanyası ile MTV ödemesi yapan müşterilerine 1.000 TL indirim kazanma hakkı sundu.

MTV ÖDEMESİ YAPACAKLARA 1.000 TL İNDİRİM TANIMLANDI!

Halkbank resmi internet sitesi üzerinden yapılan duyuruda "Motorlu Taşıtlar Vergisi Ödemelerinize ücretsiz 3 taksit ve lastix com’da 1.000 TL indirim fırsatı" denilerek kampanya koşullarını yerine getiren kişilere lastik alımlarında bin TL indirim yapılacağı ifade edildi.

halk-indirim.jpg

MTV ÖDEMELERİNDE BİN TL İNDİRİM İÇİN KAMPANYA KOŞULLARI NELER?

Bireysel kredi kartları 1– 31 Ağustos 2023 tarihleri arasında gib.gov.tr’den yapılacak MTV ödemeleri ücretsiz 3 taksit olarak gerçekleşecektir. Kampanya döneminde peşin ödeme seçeneği sunulmayacaktır.

3 taksit kampanyasından yararlanmak istemeyen müşterilerimiz, işlem sonrasında Dialog’u arayarak taleplerini iletebilirler. Vergi dairelerinde fiziki POS’lardan yapılacak ödemeler kampanyaya dahil değildir.

Kampanya kapsamında ödemesini yapan müşterilerimize lastix.com’da toplamda 4.000 TL ve üzeri 4 lastik alımlarınıza anında 1.000 TL indirim sunulacaktır.

1.000 TL indirimden faydalanmak için 4 adet lastik alınması, 4.000 TL ve üzeri işlem gerçekleştirilmesi gerekmektedir. İndirim kampanyasından faydalanabilmek için müşterilerimize ödeme sonrasında SMS ile indirim kodu gönderilecektir.

SMS kodları 30 Eylül 2023 tarihine kadar geçerlidir. Bu tarihten sonra indirim kampanyası uygulanmayacaktır.

Düzenlenen indirim kampanyasından yararlanan kişiler lastik alımlarında bin TL'lik indirim fırsatı elde edecekler.