Milyonlarca kiracıyı şoke eden karar açıklandı! 31 Ocak duyurusu

Ülkemizde yaklaşık son 2 yıldır kiracı ve ev sahipleri arasında ciddi problemler yaşanıyor. Milyonlarca kiracıyı şoke eden karar açıklandı. O karar karşısında kiracıların hepsi şoke ederken, konunun detayları da açıklandı. İşte merak edilenler..
Milyonlarca kiracıyı şoke eden karar açıklandı! 31 Ocak duyurusu

Ev sahibi ve kiracılar arasındaki anlaşamamazlık hali her geçen gün artış göstermeye devam ediyor. Vatandaşlar uygun fiyatları ev bulmak için araştırma yapmaya devam ederken, ev sahipleri de piyasanın altında kalan kiralarını nasıl yükseltebileceğini merak ediyor.

Ekonomik koşullar her geçen gün zorlaşmaya devam ediyor. Fahiş fiyatlar artış göstermeye devam kiracılar uygun fiyatlı ev bulmakta zorluk yaşıyor. Konu ile ilgili kiracıları şoke eden bir gelişme yaşandı.

İMZALAYANLAR DİKKAT

Aktarılan son habere göre ev sahiplerinin son zamanlarda evlerini kiraya verirken, kira taahhütnamesi imzalatmaya devam ediyor. Bu imzalanan evraklar genellikle kiracılarını evden çıkarmak isteyen ev sahipleri tarafından daha fazla kullanılıyor.

Yaşanan son olay sosyal medyada gündem oldu. Ev sahibi F.T. kiracısı K.Y’ye dava açmak istedi. Evden çıkmak istemeyen kiracıya karşı harekete geçen ev sahibi, taahhütnameyi sonradan doldurduğu iddia edilerek davada kullandı. Davadan çıkan karar ise ev sahibinin lehine oldu.

EV SAHİBİ EVDE OTURMAK İSTEDİĞİNİ SÖYLEYEREK KİRACIYI ÇIKARABİLİR Mİ?

Son dönemlerde en sık merak edilen konuların arasında ev sahibinin kendi oturmak istediğini söyleyerek kiracıyı çıkartması bulunuyor. Aktarılan habere göre ev sahipleri evde kendisinin ya da bir akrabasının oturacağını ifade ederek kiracısını tahliye edebilir. Durumu ispat eden ev sahibi sözleşmeyi de fesih edebilir.