Milyonlarca EYT'liden dev kampanya! Alacakları ilk aylıklar oraya yatırılacak

Türkiye'de yaşanan asrın felaketi sonrası ertelenmesi gündemde olan EYT yasası ile ilgili çalışmalar tekrardan hız kazandı.
Milyonlarca EYT'liden dev kampanya! Alacakları ilk aylıklar oraya yatırılacak

Milyonlarca EYT'liden dev kampanya! Alacakları ilk aylıklar oraya yatırılacak - Türkiye'de yaşanan asrın felaketi sonrası ertelenmesi gündemde olan EYT yasası ile ilgili çalışmalar tekrardan hız kazandı. AK Parti'de yapılacak olan değerlendirmeler sonrasında 2,5 milyon kişiyi de ilgilendiren bu çalışmaların tamamlanmasının hemen ardından ilerleyen haftalarda da Meclis Genel Kurulu'nda yasalaşması yönünde görüş birliği sağlandı.

Buna göre ise EYT yasasının yasalaşması sonrasında, EYT'li vatandaşların da ilk aylıklarını Nisan ayı itibariyle alması bekleniyor. EYT'li milyonlar bu düzenlemelerin hemen sonrasında da ilk aylıklarının depremzedelere bağışlama kampanyalarını başlatacaklarını da ifade etti.

Konu ile ilgili EYT Federasyonu Başkanı Gönül Boran Özüpak, "Topluluğumuzun, acıları paylaşmak adına bu anlamda hem sosyal medyadan hem de bize ulaşan çokça talebi var. EYT'lilerimizin büyük bir çoğunluğu, ilk maaşını depremzedele vereceğini söyledi." ifadelerine yer verdi.