Migros'tan kaçırılmayacak fırsat! Tuvalet kağıdı 40 TL birden düştü

Migros sanal market üzerinden duyurmuş olduğu indirim haberi ile tuvalet kağıdı fiyatı 40 TL birden düştü. Kaçırılmayacak fırsat Migros Sanal Market aracılığıyla vatandaşlara duyuruldu.
Migros'tan kaçırılmayacak fırsat! Tuvalet kağıdı 40 TL birden düştü

Migros'tan kaçırılmayacak fırsat! Tuvalet kağıdı 40 TL birden düştü: Son dönemlerde dünyada ve ülkemizde yaşanan olaylardan sonra enflasyon kötü etkilendi. Tüm dünyadaki ülkeleri etkliyen bu durumdan daha fazla etkilenen ülkeler arasında Türkiye'de yer aldı. Hal böyle olunca vatandaşlar özellikle temel ihtiyaçlar için yapılan zamlar karşısında zor zamanlar yaşadı. Marketlerin indirim haberlerini kovalayan vatandaşlar ürünleri biraz daha uygun fiyata almak için araştırmalara devam ediyorlar. Migros ise Sanal Market sitesi üzerinden indirim haberlerini duyurmaya devam ediyor. Tuvalet kağıdı ürününde yüzde 40 indirim yaparak vatandaşlara sundu. Peki Migros'ta tuvalet kağıdı fiyatları ne kadar?

Vatandaşlar özellikle temel ihtiyaçlar konusunda indirim haberlerini kovalamaya devam ediyor. Uşak Gündem olarak marketlerin yapmış olduğu indirim haberlerini yakından takip ediyor ve sizlere anında sunuyoruz. Bu tarz haberlerden anında haberdar olmak için sitemizi takip ederek bildirimleri açabilirsiniz. Peki Migrso sanal markette tuvalet kağıdı fiyatları ne kadar?

MİGROS SANAL MARKET TUVALET KAĞIDI FİYATLARI 

Solo 32'li tuvalet kağıdı fiyatı 197,90 TL'den satışa çıkarılmıştır.

Migros Sanal Market sitesi üzerinden duyurmuş olduğu indirimler şöyle devam ediyor..

Solo 32'li tuvalet kağıdı fiyatı ise 179,90 TL'den satılmaktadır.

Familia 12'li tuvalet kağıdı fiyatı 99,90 TL'den 59,90 TL'ye düştü.

Ecco yeşil dünya 12'li tuvalet kağıdı fiyatı 45,90 TL'ye düştü.

Selpak 24'lü tuvalet kağıdı fiyatı ise 199,90 TL'den Migros Sanal Market üzerinden vatandaşlara sunulmaktadır.

Solo 8'li tuvalet kağıdı fiyatı ise 74,90 TL'den satışa çıkarılmıştır. 

Migros Sanal Market indirim haberlerini online sitesi üzerinden vatandaşlara duyurmaya devam ediyor. Migros Sanal Market üzerinden duyurulan indirim haberlerinden anında haberdar olmak için Uşak Gündem haber sitemizi takip edebilirsiniz. Bildirimleri açarak bu tarz haberlerden ve daha  fazlasından anında haberdar olabilirsiniz. 

İlgili Haberler