Migros'tan alışveriş yapacaklar buraya! Akbank 300 TL hediye çeki veriyor

Migros'tan alışveriş yapacak vatandaşlar buraya. Akbank Akbank Mobil üzerinden Akbanklı olan vatandaşlara özel 300 TL Migros Sanal Market hediye çeki veriyor.
Migros'tan alışveriş yapacaklar buraya! Akbank 300 TL hediye çeki veriyor

Migros'tan alışveriş yapacaklar buraya! Akbank 300 TL hediye çeki veriyor: Son dönemlerde yaşanan enflasyondan dolayı birçok üründe zam üstüne zam yapıldı. Zamlar hala devam ediyorken vatandaşların ise alım gücü iyiden iyiye düştü. Hal böyle olunca birçok vatandaş market indirimleri ve kampanyalarını araştırmaya başladı. Akbank ise Migros Sanal Market alışverişlerinde hediye çeki fırsatını internet sitesi üzerinden duyurdu. Buna göre Akbank Mobil üzerinden ilk kez Akbanklı olan vatandaşlara 300 TL'lik indirim çeki verileceği açıklandı. Peki bu kampanyanın detayları neler?

Migros Sanal Market üzerinden alışveriş yapmak için sunulan bu 300 TL'lik hediye çeki fırsatından yararlanmak için yapmanız gereken ilk şey Akbank Mobil üzerinden Akbanklı olmak olacaktır. Akbank internet sitesi üzerinden yayınlamış olduğu açıklamada kampanyanın detaylarını açıkladı. Peki bu kampanyanın detayları neler? Nasıl yararlanılır? İşte tüm detaylar..

KAMPANYANIN DETAYLARI

Akbank internet sitesi üzerinden duyurmuş olduğu kamyanda "1007MIGROS300" davet kodunu kullanarak Akbank Mobil uygulaması üzerinden ilk kez Akbanklı olanlar 300 TL değerinde ve yalnızca Migros Sanal Market’te geçerli indirim kodu kazanacağı açıklanndı. Kampanyadan yararlanmak için söz konusu davet kodunun kullanılması şarttır. Ayrıca Akbank Mobil üzerinden ilk kez Akbanklı olanlar yararlanabileceklerdir. Söz konusu kampanya kapsamında kazanılan bu 300 TL'lik sanal market hediye çeki Migros Sanal Market sitesi üzerinden ya da Migros mobil uygulamasındaki alışverişlerde geçerlidir. 

Bu kampanya kapsamında kazanılan 300 TL hediye çeki kullanım süresi ise 31 Mart 2023 tarihine kadar sürecektir. Kampanya kapsamında kazanılan 300 TL değerindeki Migros Sanal Market indirim kodu, müşterinin "1007MIGROS300" davet kodu ile Akbanklı olma süreci tamamlandıktan sonra Akbank tarafından SMS ile Müşteriye gönderileceği ise banka tarafından bildirilmiştir.

İlgili Haberler