Migros o şartı sağlayanlara Zeytinyağı ürününü sadece 35 TL'ye satıyor! Kaçırmayın

Migros Sanal Market üzerinden yapılan alışverişler için geçerli olan bu indirim için 200 TL ve üzeri alışveriş yapılması gerekmektedir. İşte detaylar.
Migros o şartı sağlayanlara Zeytinyağı ürününü sadece 35 TL'ye satıyor! Kaçırmayın

Migros Sanal Market indirimlerini duyurmaya devam ediyor. Migros Sanal Market üzerinden yapılan alışverişlerde geçerli olmak üzere 200 TL ve üzeri alışverişlerde Zeytinyağı ürününü sadece 35 TL'ye satıyor. Migros Gördüğüne inan kampanyası ile duyurmuş olduğu bu indirimi ise bu gece sona erecek. Kaçırılmayacak bu indirimin detayları ise haberimizde yer alıyor. İşte detaylar.

Son zamanlarda ülkemizde ve Türkiye'de yaşanan olumsuz bazı olaylardan dolayı birçok ürüne ve hizmete zam üstüne zam yapıldı. Yapılan bu zamlar karşısında vatandaşların alım gücü ise iyiden iyiye düştü. Hal böyle olunca vatandaşlar ise özellikle temel ihtiyaç ürünlerini biraz olsun indirimli fiyatlardan almak için kampanya araştırması yapmayı sürdürüyor. Uşak gündem olarak market kampanyalarını ve indirimli ürünleri araştırıyor ve sizlere sunuyoruz. Sizde bu haberlerden anında haberdar olmak istiyorsanız haber sitemizi takipte kalın.

MİGROS ZEYTİNYAĞI ÜRÜNÜ SADECE 35 TL'YE SATILIYOR

Migros Sanal Market sitesi üzerinden duyurmuş olduğu indirime göre 'Gördüğünüze İnanın' kampanyası ile her gün yeni bir ürüne inanılmaz indirimler yapıyor. Bu kez de Zeytinyağı ürününe büyük indirim yapıldı. Bu indirimden yararlanmak için yapılması gereken yalnızca bir şart bulunmaktadır. Bu şart ise Migros Sanal Market üzerinden 200 TL alışveriş yapmaktır. Bu alışverişi yaptıktan sonra sepete ekleyeceğiniz Zeytinyağı ürünü yalnızca 35 TL'ye alabileceksiniz. 

Orkide Natürel Sızma Zeytinyağı 750 ml pet şişede ürünü için 200 TL ve üzeri alışveriş yapılması şartı ile sepette 35 TL'ye satılmaktadır. Bu indirimden yararlanmak için 18 Mart saat 23,59'a kadar vaktiniz var. Migros Sanal Market üzerinden yapılan bu kampanya online satış sitesinden 200 TL ve üzeri alışveriş yapılması ile elde edilecektir. Her gün yapılan bu kampanya 'Gördüğünüze İnanın' kampanyası ile vatandaşlara duyurulmuştur. 

Bu tarz haberlerden anında haberdar olmak için Uşak Gündem haber sitemizi takip edebilirsiniz. 

İlgili Haberler