Migros dev ayçiçek yağı indirimini duyurdu! 2 LT ayçiçek yağı 32 TL kampanyası başladı!

Migros yaptığı son kampanya ile birlikte ayçiçek yağında büyük kampanyanın yapıldığı öğrenildi. 92,50 TL olan ayçiçek yağı 32 TL'ye düştü!
Migros dev ayçiçek yağı indirimini duyurdu! 2 LT ayçiçek yağı 32 TL kampanyası başladı!

Geçtiğimiz seneden bu yana fiyatında en çok artış görülen ürünlerden biri olan ayçiçek yağında büyük kampanya! İnternet sitesi ve mobil uygulaması üzerinden sık sık kampanyaları duyuran Migros, son kampanya ile yeniden gündeme geldi. Her hafta pek çok üründe yaptığı kampanya ile müşterine fırsat ürünleri sunan Migros her evin temel ihtiyacı olan Ayçiçek yağında uyguladığı bu son kampanya ile birlikte vatandaşların oldukça uygun fiyattan ihtiyaçlarını karşılayabileceği öğrenildi. 

Özellikle son dönemde gıda ürünlerinin fiyatlarında yaşanan bu artışın aksine Migros marketlerinde haftalık olarak verilen kampanyaların yanı sıra Gör İnan kampanyası ile birlikte ayçiçek yağında büyük indirimlerin uygulanabileceği ifade edili. Kampanyanın detaylar ise belli oldu. 

MİGROS'TA 2 LY AYÇİÇEK YAĞI 32 TL!

Migros marketlerde geçerli olan bu kampanyaya göre 200 TL ve üzeri alışverişlerde geçerli olmak üzere 2 LT ayçiçek yağının 92,50 TL yerine 32 TL'den satılmaya başlandığı ifade edildi. Bu kampanyadan faydalanmak isteyen kişiler için kampanyalı ürün şu şekilde gösterildi;

NASIL FAYDALANILABİLİR? 

Migros tarafından uygulanan bu kampanyadan faydalanmak isteyen kişilerin mobil uygulama ya da internet sitesi üzerinden üyelikler oluşturup bu üyelikler ile giriş sağlaması gerekmektedir. Sağlanılan giriş sayesinde sepetlerine ekleyecekleri 200 TL ve üzeri alışveriş ile birlikte 2 LT Yudum marka ayçiçek yağını da eklemelerinin ardından ayçiçek yağından 92,50 TL yerine 32 TL olarak faydalanabilecekleri öğrenildi. Daha da avantajlı hale getiren kısmı ise bu siparişlerin Migros'un çalışma saatleri içerisinde bulundukları ev, iş gibi konumlara kuryeler aracılığı ile getirilebilmesi olarak gösterildi.