Migros Ayçiçek yağı ve çay ürünlerinde kısa süreliğine indirim yaptı! Stoklar sınırlı kaçırmayın

Migros kısa süreli indirimlerini online satış sitesi üzerinden duyurmaya devam ediyor.
Migros Ayçiçek yağı ve çay ürünlerinde kısa süreliğine indirim yaptı! Stoklar sınırlı kaçırmayın

Migros Sanal Market üzerinden yeni kampanyalarını duyurmaya devam ediyor. Kısa süreliğine yapmış olduğu bu kampanyaları kaçırmayan yararlanıyor. Peki kampanyanın detayları neler?

Son zamanlarda dündaya ve ülkemizde yaşanan olumsuz olaylardan dolayı birçok üründe ve hizmette zam üstüne zam yapıldı. Yapılan zamlar karşısında alım gücü iyiden iyiye düşen vatandaş ise market kampanyalarını ve aktüel ürünler kataloglarını yakından takip etmeye başladılar. Bizde Uşak Gündem olarak sizler için market indirimlerini yakından takip ediyor ve sizlere en kısa sürede sunmaya gayret ediyoruz. Peki söz konusu kampanyanın detayları neler?

Migros Sanal Market üzerinden her geçen gün kısas süreliğine indirim yaptığını duyuruyor. Bizde günlük olarak Migros market indirimlerini takip ederek sizlere sunmaya gayret ediyoruz. Migros Sanal Market üzerinden yapılan onilne alışverişlerde geçerli olmak üzere 5 litrelik Ayçiçek yağı ile 500 g çay ürününde büyük indirim var. Peki bu indirimlerin detayları neler?

MİGROS SANAL MARKET İNDİRİMLERİ

Migros Sanal Market üzerinden yeni kampanyasını duyurdu. Sunulan kampanyaya göre Yudum 5 litre Ayçiçek yağı fiyatı kısa süreliğine 139,90 TL'ye düşerken Çaykur Filiz Çay 500 g ürünü ise 42,90 TL'ye kadar düşmüştür. Söz konusu indirimler ise şu şekildedir;

Yudum Ayçiçek yağı 5 litre Ayçiçek yağı ürününün fiyatı 139,90 TL olarak satışa sunulmuştur. Çaykur Filiz Çay 500 g ürününün fiyatı ise 42,90 TL'den satışa sunulmuştur. Bu tarz market indirimlerinden anında haberdar olmak için Uşak Gündem haber sitemizi takip etmeyi unutmayın. 

İlgili Haberler