Mayıs ayına ZAMLI MERHABA! Ekmeğe yeni zam SON DAKİKA açıklandı işte zamlı ekmek fiyatı

1 Mayıs 2024 tarihi itibari ile yeni zam duyuruldu. Ekmeğe son dakika zam haberi verildi. İşte zamlı ekmek fiyatları...
Mayıs ayına ZAMLI MERHABA! Ekmeğe yeni zam SON DAKİKA açıklandı işte zamlı ekmek fiyatı

Mayıs ayına ZAMLI MERHABA! Ekmeğe yeni zam SON DAKİKA açıklandı işte zamlı ekmek fiyatı - Merkez Bankası ve ekonomi yönetimi tarafından yapılan tüm müdahalelere rağmen zam yağmuru tüm hızı ile devam ederken 1 Mayıs tarihi itibari ile yeni zam açıklandı.

Başkent Ankara'da ekmek fiyatlarına 1 Mayıs tarihi itibari ile zam geleceği iddia edildi. Sosyal medyada yapılan paylaşımlarda zamlı ekmek fiyatları listesi yayımlandı. Hatırlanacağı üzere yıl başı itibari ile Türkiye'de büyük bir zam yağmuru yaşanmış, 81 il genelinde peş peşe yapılan açıklamalarla ekmek fiyatlarına zam yapılmıştı. Ekmeğe Ramazan ayı itibari ile 2. zam dalgası yaşanırken 3. zam açıklandı.

EKMEK FİYATLARINA ZAM GELECEK Mİ, ANKARA'DA 200 GR EKMEĞİN FİYATI NE KADAR, KAÇ TL?

Döviz kuru ve enflasyonda yaşanan yükseliş nedeniyle maliyetlerin arttığını iddia eden fırıncılar ekmek fiyatlarına yeni zam talebinde bulunmuştu. Girdi maliyetlerinin sürekli olarak arttığını belirten fırıncılar ekmeğe zam talebinde bulunurken Ankara'da 1 Mayıs tarihi itibari ile ekmeğe yeni zam geleceği iddia edildi.

ekmege-zam-mi-geldi.jpg

Sosyal medyada paylaşılan fiyat listesine göre Ankara'da 200 gr ekmeğin satış fiyatı 10 TL olacak. Ekmek Ankara'da şu anda satış noktalarında 8 TL'den vatandaşa sunuluyordu. Zamlı listenin Ankara Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ANKESOB) onaylanması durumunda hayata geçirileceği ifade edildi.