Mart sonu Nisan öncesi banka banka güncel ihtiyaç kredisi faiz oranları listesi 2023

Bankaların ihtiyaç kredisi faiz oranlarına son Mart güncellemesi geldi yeni rakamlar ilan edildi! Acil paraya ihtiyacım var diyenlere güncel kredi faizleri...
Mart sonu Nisan öncesi banka banka güncel ihtiyaç kredisi faiz oranları listesi 2023

Mart sonu Nisan öncesi banka banka güncel ihtiyaç kredisi faiz oranları listesi 2023 - Bayram öncesi Ramazan ayında artan nakit ihtiyaçları için bankalar bir kere daha kredi musluklarını açarken Mart ayının son faiz güncellemesi de yapıldı. 

İhtiyaç kredisi çekmek istiyorum diyen kişilerin yakından takip ettikleri kredi faizleri için beklenen indirim müjdesi ne yazık ki bu güncelleme ile de gelmedi. Hatta bazı bankaların kredi faiz oranlarında yükselişe gittikleri görüldü. İşte bankaların güncel ihtiyaç kredisi faiz oranları listesi... 

BANKALARIN GÜNCEL İHTİYAÇ KREDİSİ FAİZ ORANLARI LİSTESİ 31 MART 2023!

Kredi çekmeyi düşünen ya da nakit ihtiyaçları için çözüm arayan kişilere yönelik olarak bankalar yeni kredi tekliflerini sundu. Kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank diğer bankalara oranla daha uygun oranlar sunarken özel bankalarda ise oranlar nispeten yüksek kaldı. 

EN UYGUN İHTİYAÇ KREDİSİ HANGİ BANKADA?

Şu anda en uygun kredi veren banka yüzde 1,55 faiz oranı ile TEB oldu. TEB tarafından yapılan açıklamada "Size en yakın TEB şubemize uğrayarak kredinizi kullanabilir veya dilerseniz kredinizi şubeye gitmeden kullanmak ve detaylı bilgilere erişmek için başvuru kanallarımızı inceleyebilirsiniz. Kullanmış olduğunuz ihtiyaç kredinizin faizi, piyasadaki faiz oranı değişikliklerinden etkilenmez ve kredi vadesi boyunca sabit kalır. Piyasadaki faiz oranları yükselse de, siz ödeme planınıza uygun oranlarda devam edersiniz" denilerek kredi başvurusu için izlenebilecek yöntemler açıklandı. 

En uygun kredi üzerinden 36 ay vadeli 10 bin TL ihtiyaç kredisinin aylık taksit tutarı 388 TL olarak geçekleşecek. Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi faiz oranı yüzde 1.79 olarak uygulanırken Halkbank kredi faiz oranı ise ihtiyaç kredisi paketinde yüzde 1,89 olarak açıklandı.