Market alışverişi yapacaklara güzel haber bu kez Akbank'tan geldi! Akbank 200 TL indirim yapıyor

Akbank market alışverişlerinde 200 TL indirim yapıyor. CarrefourSA'dan yapılan 200 TL ve üzeri alışverişlerde 200 TL'lik indirim kuponu kazanın.
Market alışverişi yapacaklara güzel haber bu kez Akbank'tan geldi! Akbank 200 TL indirim yapıyor

Akbank internet sitesi üzerinden duyurdu. Banka duyurmuş olduğu kampanyasına göre market alışverişlerinde 200 TLindirim yaptığını duyurdu. CarrefourSA'dan 200 TL ve üzeri alışverişlerde 200 TLindirim fırsatı sunulmaktadır. Peki bu kampanyanın detayları neler? Kampanyaya nasıl katılım sağlanacaktır? Şartları neler?

Son dönemlerde Türkiye'de ve dünyada yaşanan bazı olumsuz olaylardan dolayı birçok ürüne ve hizmete zam üstüne zam yapıldı. Yapılan zamlar karşısında vatandaşların alım gücü ise iyiden iyide düştü. Hal böyle olunca özellikle temel ihtiyaç ürünlerini indirimli fiyatlardan almak isteyen vatandaşlar market ve banka kampanyalarını yakından takip ediyorlar. Bizde Uşak Gündem olarak en güncel indirim fırsatlarını ve sunulan kampanyaları yakından takip ediyor ve sizlere sunuyoruz. Peki Akbank tarafından sunulan CarrefourSA kampanyasının detayları neler?

AKBANK CARREFOURSA İNDİRİM KAMPANYASI

Akbank tarafından sunulan kampanyaya göre Akbank Mobil'den "1010CARREFOURSA200" davet koduyla ilk kez Akbanklı olarak 200 TL üzeri CarrefourSA alışverişine 200 TL indirim kodu kazanma fırsatı yakalayabileceksiniz. 

Söz konusu kampanyaya katılım sağlamak için Mobil üzerinden Akbanklı olmak gerekmektedir. Ayrıca kampanyadan yararlanabilmek için Akbank Mobil uygulamasını indirip, “müşteri olmak istiyorum” butonuna tıklanması gereklidir. Bir de davet kodu alanına "1010CARREFOURSA200" kodunu yazarak ilerlenip müşteri olunması şartı bulunmaktadır. 

200 TL'lik indirimden faydalanmak için CarrefourSA marketinden en az 200 TL'lik alışveriş yapılması gerekmektedir. 

Kampanya kapsamında kazanılan 200 TL'lik indirimin kullanım süresi ise 30 Nisan 2023 tarihidir. Bu tarihte saat 23.59'a kadar yapılan 200 TL ve üzeri alışverişlerde 200 TL indirim kodu kullanım imkanı sunulmaktadır. 

İlgili Haberler