Maaşını Vakıfbank'tan alan emekliler dikkat! Hesabınızı kontrol edin, 19.500 TL yatıyor!

Emekliler için yeni bir kampanya açıklayan Vakıfbank yapılacak toplam ödemeyi duyurdu. Vakıfbank emeklilere 19.500 TL ödeme yapacak.
Maaşını Vakıfbank'tan alan emekliler dikkat! Hesabınızı kontrol edin, 19.500 TL yatıyor!

Emekliler bankalar ile anlaşma sağlayarak çeşitli ödemeler alabiliyorlar. Bu ödemeler genellikle emekli maaş promosyonu şeklinde oluyor. Ancak bazı bankalar bu ödemeler eklemeler yapıyorlar. Bu ek ödemeler ile beraber emeklilerin ellerine geçen tutar artıyor. Vakıfbank da böyle bir kampanya açıklayarak emekli müşterilere duyuruda bulundu. Vakıfbank’ın kampanyası ile emeklilere sağlanacak olan tüm imkanlar ilan edildi.

VAKIFBANK’TAN EMEKLİ KAMPANYASI!

Vakıfbank’ın emekli kampanyası ile beraber emekli müşterilere sağlanan imkanlar netleşti. Öncelikle bu imkanlardan yararlanmak için Vakıfbank’ın emekli maaş müşterisi olunması gerekiyor. Bunun için de SGK’dan alınan emekli maaşının Vakıfbank’a taşınarak bundan sonra Vakıfbank’a yatmasının sağlanması şartı uygulanıyor. Bunu yapan emekliler için Vakıfbank ödeme kilidini açıyor.

Emekli maaş promosyonu kampanyası kapsamında emeklilere yapılacak maaş promosyonlarını Vakıfbank şöyle açıkladı:

-10.000 TL’ye kadar emekli maaşı olanlara 5.000 TL,
-10.000 TL ile 15.000 TL arasında emekli maaşı olanlara 8.000 TL,
-15.000 TL ile 20.000 TL arasında emekli maaşı olanlara 10.000 TL,
-20.000 TL ve üzerinde emekli maaşı olanlara 12.000 TL

Emekli maaşını Vakıfbank’ta 3 yıl boyunca tutmak ve bu süre içerisinde bir başka banka ile anlaşmamak koşulu ile verilen emekli maaş promosyonu ödemeleri müşterilerin hesaplarına tek seferde ve peşin olarak yatıyor.

Vakıfbank emeklilere ek nakit destek sağlamak için ise mini ihtiyaç kredisi veriyor. Bu çerçevede 36 ay vadeli 7.500 TL ihtiyaç kredisi müşterilerin hesaplarına tanımlanıyor. İsteyen müşteriler bu nparayı hemen hesaplarına aktarıp kullanabiliyorlar. Kredi borcu ise 36 ay taksitle geri ödeniyor. Ödeme tutarlarının çok cüzi olması ise emeklileri bu krediyi kullanma noktasında teşvik ediyor.

Vakıfbank’tan 12.000 TL maaş promosyonu alan emekli müşteri 7.500 TL de kredi kullandığında hesabına yatacak toplam para 19.500 TL oluyor.