Kurban Bayramı öncesinde okkalı indirim! Kuşbaşı kıyma köfte sucuk fiyatları çakıldı 200 TL birden..

Maaşlara zam gelmesine rağmen vatandaşlar hala istedikleri alım gücüne ulaşamadı. Çünkü maaşla doğru orantıda et ve tavuk fiyatları hızla artış gösterdi. Bu durumda da vatandaşlar marketlerin indirim kampanyalarını kovalamaya başladı.
Kurban Bayramı öncesinde okkalı indirim! Kuşbaşı kıyma köfte sucuk fiyatları çakıldı 200 TL birden..

Konuya ilişkin dev zincir marketlerin başında gelen Carrefour SA et fiyatlarında okkalı bir indirim yaptı. Kısa süreliğine geçerli olacak indirimin detayları ve güncel fiyatlar haberimizde

Zincir marketlerin başında gelen ve pek çok üründe indirim yapan marketler arasında olan Carrefour SA yine vatandaşları memnun edecek bir indirime imza attı. Özellikle Carrefour SA kartına sahip olan vatandaşların yararlanabileceği indirimlere ilişkin detaylar belli oldu.

CARREFOUR SA KARTI OLANLAR DİKKAT

Et almak isteyenler için güzel haber! Carrefour SA kısa süreliğine et fiyatlarında indirim yapacağını duyurdu. İndirimli et fiyatları tek tek açıklanırken, indirimlerin geçerli olacağı tarihler de vatandaşlar için paylaşıldı. Ancak hatırlatmak gerekirse, indirimden Carrefour SA kartı olanlar yararlanabilecek. Eğer kartınız yoksa, bütün Carrefour SA şubelerinden kısa süre içerisinde kart çıkarttırabilirsiniz.

CARREFOUR SA İNDİRİMLİ ET FİYATLARI

İndirimli et almak isteyenler için Carrefour SA kısa süreliği et indirimi yaptı. Etin yanı sıra kıyma ve köftede de indirimler kısa süreliğine devam edecek. İşte indirimli fiyatlar:

et-min.png

Dana Kıyma: 529 TL’den 469 TL’ye indi

Dana Kuşbaşı: 617 TL’den 499 TL’ye indi

Dana Döş: 584 TL’den 474 TL’ye indi

Dana Sote / Tas Kebabı: 706 TL’den 599 TL’ye indi

Köfte Çeşitleri 540 TL’den 474 TL’ye indi

Dana Biftek: 661 TL’den 599 TL’ye indi

ekran-goruntusu-2024-04-16-083704-min.png

İndirimlere ilişkin yapılan açıklamada, “Belirtilen fiyatlar Carrefour SA kart ile geçerlidir ve kartsız fiyatlar bölgesel / mağaza bazında farklılık gösterebilmektedir” denildi. Bu sebeple indirim tarihlerine giderek size en yakın Carrefour SA şubelerinden indirimli etlerinizi alabilirsiniz!