Kurban Bayramı gelmeden 3. zam geldi! Büyükbaş küçükbaş kurbanlık koyun dana hisse fiyatları değişti

Kurban Bayramı için geri sayım başlarken kurbanlık fiyatları bir kere daha zamlandı. Kurban pazarları yeni yeni kurulmaya başlanırken fiyatlar artış gösterdi.
Kurban Bayramı gelmeden 3. zam geldi!  Büyükbaş küçükbaş kurbanlık koyun dana hisse fiyatları değişti

Kurban Bayramı gelmeden 3. zam geldi! Büyükbaş küçükbaş kurbanlık koyun dana hisse fiyatları değişti - Kurbanlık almak isteyen vatandaşlar bu sene fiyatlarda yaşanan artışlar nedeni ile zorlanırken kurbanlıklar daha pazara çıkmadan zamlanmıştı. Kurbanlık fiyatları açıklanır açıklanmaz yeni zamlar peş peşe yapılırken bir zam haberi daha son dakika açıklandı.

Fiyatların yüksek olması nedeni ile vatandaşlar belki düşer umudu ile beklemede kalmayı tercih ederken alım için beklemede kalan vatandaşları şoke eden yeni zam haberi son dakika açıklandı. Kurbanlık fiyatları için yeni zam kararı açıklanırken fiyatlar bir kere daha değişti. İşte 2024 kurbanlık fiyatları, koç koyun fiyatı, büyükbaş kurbanlık hisse fiyatları...

KÜÇÜKBAŞ KURBANLIK FİYATLARI 2024 GÜNCELLENDİ! KOYUN KOÇ FİYATI NE KADAR, KAÇ TL OLDU?

Kurban almak isteyen kişilere yönelik olarak kurbanlık fiyatları ne yazık ki bir kere daha zamlandı. Kurbanlık koyun fiyatları gelen yeni zammın ardından 13 bin ila 20 bin lira arasına yükseldi. Küçükbaş kurbanlık koyun kg fiyatı ise 250 TL ile 300 TL arasında değişti.

kurbanlik-fiyati-degsiti.jpg

KURBANLIK FİYATLARI 2024 SAHİBİNDEN! BÜYÜKBAŞ DANA KURBAN HİSSE KG FİYATI NE KADAR, KAÇ TL OLDU?

Kurbanlık almak istiyorum diyen kişiler için ödenecek olan rakamlar yeni gelen zammın ardından yükseldi. Büyükbaş kurbanlık fiyatları canlı kg fiyatı 280 ila 340 TL arasında değişecek. Buna göre 20 ila 23 kg arasında değişen büyükbaş hisse fiyatı ise 5 bin 600 TL ile 7.820 TL arasında olabilecek. Migros'ta sakatat hariç kurbanlık büyükbaş hisse fiyatı ise 19 bin 950 TL olarak açıklandı.