Kredi kartı ödemesi olanlar dikkat! Tüm borçlarınız ertelendi hemen tıklayın sorgulama ekranı açıldı

Her ay düzenli şekilde kredi ödemesi yapan vatandaşları yakından ilgilendiren bir açıklama yapıldı.
Kredi kartı ödemesi olanlar dikkat! Tüm borçlarınız ertelendi hemen tıklayın sorgulama ekranı açıldı

Kredi borcu olan milyonlarca kişiyi yakından ilgilendiren bir karar açıklandı. İhtiyaçlarını karşılayabilmek ya da nakit desteğine ihtiyaç duyan vatandaşlar için Bakan tarafından yüzleri güldürecek bir açıklama yapılırken detaylar oldukça dikkat çekti. Kredi borcu olan vatandaşların ekonomik anlamda oldukça rahatlamasını sağlayacak olan kredi ödemelerinin ötelendiği haberi Bakan Kirişçi'den geldi. Bakan Kirişçi açıklaması ile dikkat çekerken detaylar merak konusu oldu. 

Her ay düzenli şekilde kredi ödemesi yapan vatandaşları yakından ilgilendiren bir açıklama yapıldı. İhtiyaçlarını karşılayabilmek veya nakit desteğine ihtiyaç duyan vatandaşlar kredi borcunun altına girerken her ay aldıkları maaşın belli bir kısmını bu borçların ödenebilmesi için harcıyor. Kredi ödemesi vatandaşı sıkıştıran ve daha hesaplı şekilde gitmesine neden olurken Tarım ve Orman Bakanı Kirişçi tarafından dikkat çekici bir açıklama geldi. 

TÜM BORÇLAR ÖTELENECEK!

Kredi borcu olan milyonlarca vatandaşı yakından ilgilendiren bir açıklama Bakan Kirişçi tarafından geldi. Bakan Kirişçi tarafından yapılan açıklama oldukça dikkat çekerken deprem bölgesine yönelik tedbirlerle ilgili bir gelişme daha yaşandı. Depremzede vatandaşlar için her türlü ekonomik destek sağlanmaya çalışılırken kredi borçlarının faizsiz öteleneceği duyurusu yapıldı. 

Tarım ve Orman Bakanı Kirişçi Kahramanmaraş merkezli çevre 10 ilin etkilenmesine neden olan iki büyük depremin ardından dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Deprem bölgesinde yaşayan depremzede vatandaşlar için birçok destek duyurusu yapılmaya devam ederken Bakan Kirişçi tarafından yapılan açıklamada ise kredi borcu olan vatandaşların borçlarının faizsiz şekilde erteleneceği müjdesini paylaştı. 

FAİZ TOK ERTELEME VAR!

Deprem bölgesinde 3 aylık süre ile OHAL ilan edilirken deprem bölgesinde önemli tedbirler ve kararlar alınmaya devam ediyor. Tarım ve Orman Bakanı Kirişçi tarafından yapılan açıklamada deprem bölgesi ilan edilen illerde ORKÖY kredisi alan kişilerin kredi borçlarını faizsiz olarak 31 Aralık 2023 tarihine kadar ötelendiği belirtildi. Bakan Vahit Kirişçi sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu açıklamasında "Afet Bölgesi ilan edilen illerde köylülerimizin 6 Şubat - 31 Temmuz 2023 tarihleri arasına tekabülen ORKÖY kredisi alanların borçlarını faiz olmaksızın 31 Aralık 2023 tarihine kadar erteliyoruz." ifadelerine yer verdi.