Kredi kartı borcu olanlara yeni seçim müjdesi! Kart borcu yapılandırma ile faiz silinecek 36 taksitle ödenecek

Vatandaş kredi kartı borçları nedeni ile zor günler geçirmeye devam ederken seçim önü yeni müjde duyuruldu.
Kredi kartı borcu olanlara yeni seçim müjdesi! Kart borcu yapılandırma ile faiz silinecek 36 taksitle ödenecek

Kredi kartı borcu olanlara yeni seçim müjdesi! Kart borcu yapılandırma ile faiz silinecek 36 taksitle ödenecek - Ekonomik olarak zor günler geçiren ve ay sonunu getirmekte zorlanan kişiler son dönemde kredi kartlarına asılırken bu da kredi kartı borcu olan kişilerin sayısında rekor artış yaşanmasına neden olmuştu. 

Pek çok kişi kredi kartı borcunu ödemekte zorlanırken yeni seçim vaadi Cumhur İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından açıklandı. Kılıçdaroğlu dün gece yayımladığı yeni video ile vatandaşlara seçim sözü verirken kart borcu olanlara yönelik yeni seçim vaadi açıklandı. 

KREDİ KARTI BORCU OLANLARA YAPILANDIRMA MÜJDESİ SÖZÜ VERİLDİ! 

Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı olan Kemal Kılıçdaroğlu devlet hazinesi yardımıyla bankalardan vatandaşların kredi borçlarının devranılanacağını söyledi ve ekledi; "Unutmayın, 28 Mayıs seçimi,bu ağır borçlardan kurtulma veya ülkede borç batağına saplanma referandumudur!" ifadeleri de gönderilen SMS'te yer aldı. İşte Kılıçdaroğlu'nun göndermiş olduğu mesajın tamamı;

"Sevgili vatandaşım, borç harç evini güçlendirmeye çalıştığını biliyorum. İktidara gelir gelmez, bireysel kredi kartı borçlarınız için kesin çözüm üreteceğim.

Erdoğan'ın sebep olduğu ekonomik buhran yüzünden birikmiş kredi kartı borçlarınızı, devletimizin hazinesi, bankalardan devralacak.

Kredi kartı borcunuzun faizi tamamen silinecek ve anapara 36 ay taksitlendirilecek. Böylece yüz binlerce vatandaşımız, bu yükün altında ezilmekten kurtulacak, rahat bir nefes alacak, borç batağı yüzünden yuvalar yıkılmayacak.

Unutmayın, 28 Mayıs seçimi, bu ağır borçlardan kurtulma veya ülkede borç batağına saplanma referandumudur!

Vatanını seven sandığa gelsin." ifadelerine yer verildi. 

Söz konusu seçim vaadi büyük yankı uyandırırken bu vaadin toplumda bulacağı karşılık merak konusu oldu. Seçimi Kemal Kılıçdaroğlu'nun kazanması durumunda kredi kartı borcunun faizi tamamen silinecek. Kalan ana para tutarı ise 36 ay vadeli taksitle ödenecek.