Kim kazanır ripple mi stellar mı?

Dijital para birimi günümüzde çok fazla çoğalmış durumdadır. Bundan dolayı son zamanlarda oldukça ilgi gören ripple para birimi piyasada değerli olmakta olan dijital para birimleri arasına girmiş durumda olup birçok rakibini geri planda bırakmış durumda yer almaktadır.
Kim kazanır ripple mi stellar mı?

Günümüzde Bitcoin den farklı olarak ortaya çıkan ripple yalnızca eşler arası olarak kullanılan dijital para birimi olarak geçmektedir.

Ripple Nedir?

Günümüzde kullanılmakta olan ilk teknoloji ripple sayılmaktadır.

Günümüzde yatırımcıları için oldukça dikkat çeken ripple müşteriler arasında en çok ilgi gören para birimi olmakta. Birçok banka ripple ile aile işlerine devam etmeye başlamıştır bankalarda kullanılmakta olan dijital para birimi olan ripple, tabanlı finansal araçlar da oldukça sık kullanılıyor.

Dijital para birimi dünyasında uzun süredir yer alan aslında yaklaşık olarak 2004 yılında vardı. Fakat son zamanlarda oldukça gelişmiş olarak tekrar karşımıza çıkmış durumda.

Ripple pay isimli bir ödeme sistemi hızlı bir şekilde gerçekleştirildi. Bu da dijital para birimi üzerine çalışmalara sebep oldu.

Stellar Nedir

Stellar, Ripple rakibi olarak ortaya çıkmış olan bir dijital para firmasıdır. Ripple ve ortağı arasında ortaya çıkan tartışmalar sonucunda ayrılan kurucular yeni para birimleri oluşturmuştur ve rakip olmuşlardır. Bu para sitemleri arasında oldukça benzerlikler bulunmaktadır.

Stellar dijital parası ile sınır ötesi birçok para transferi işlemi oldukça kolay bir şekilde gerçekleşerek oldukça kar kazandırmaktadır.

Kim Kazanacak

Piyasada bulunmakta olan Ripple ve Stellar müşterilerine seçenek olarak sunulmuş durumda fakat ripple da daha fazla tecrübeye sahip. Bilindiği üzere ripple para birimi birçok banka tarafından tercih edilmekte olup oldukça gelişmiş bir durumda yer almaktadır yani reponun kazanması muhtemel bir durumdur.