Kasanın başında o var! Bakan Nebati'den asgari ücrete ara zam müjdesi geldi

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati asgari ücrete Temmuz ara zammı hakkında son dakika açıklaması yaptı.
Kasanın başında o var! Bakan Nebati'den asgari ücrete ara zam müjdesi geldi

Kasanın başında o var! Bakan Nebati'den asgari ücrete ara zam müjdesi geldi - Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati meclise girmek için aday gösterilerek seçildiği Mersin'de önemli açıklamalarda bulundu. 

Bakan Nebati ekonomiye yönelik eleştirilere yanıt verirken asgari ücretli çalışan milyonları sevindirecek açıklamalarda bulundu ve asgari ücrete Temmuz zammı için müjdeli haberler verdi. İşte o açıklamadan öne çıkanlar... 

BAKAN NEBATİ'DEN SON DAKİKA ASGARİ ÜCRETE ARA ZAM AÇIKLAMASI! 

Mersin'de düzenlenen "İş İnsanları ile Hasbihal Toplantısı"na katılan Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati hükümetin eser ve hizmet siyaseti anlayışı ile hizmet verdiğini belirterek "Tüm bu yatırımları, hizmetleri ve destekleri gerçekleştirirken bütçe disiplininden de asla taviz vermedik. Faiz ödemelerinin bütçe içindeki payını azaltırken vatandaşlarımıza da hizmeti sürekli kıldık. 

Asgari ücrete bu yılın temmuz ayında da tekrar bir ara zam daha yapacağız" diyerek asgari ücrete Temmuz ayında ara zam yapılacağını söyledi. Pazar günü yapılacak seçimler hakkında da konuşan Bakan Nebati "28 Mayıs'ta bir kez daha, her seçimde şekilden şekle girenlerin, hesaptan kitaptan anlamayan hesap uzmanlarının değil, Türkiye sevdalısı mert bir yiğidin yanında duracağız. 28 Mayıs'ta milletimizin teveccühü ve Allah'ın izniyle Recep Tayyip Erdoğan, açık farkla kazanacak" diyerek seçimi farklı kazanacaklarını iddia etti.