Karaca Uşak’taki ilk mağazasını açıyor

Türkiye’de mutfak, sofra, küçük ev aletleri, ev tekstili, aksesuar deyince ilk akla gelen isim olan Karaca en büyük mağazalarından birisini Uşak’ta açıyor.
Karaca Uşak’taki ilk mağazasını açıyor

Karaca kalitesi ile üretilen ürünleri cazip fiyatlarla Uşaklıların hizmetine sunan işletmeci Betül Altıner, mağaza açılışının 27 Ekim Perşembe günü yapılacağını, açılışa özel kampanyaları olduğunu belirtti ve bu fırsatı kaçırmamaları için tüm Uşak halkını açılış törenine davet etti.

Züccaciye, ev tekstili ve küçük ev aletleri konusunda yıllardır ülkemizde 1 numara olan Karaca markası, Uşak Satış mağazası ile 27 Ekim Perşembe günü düzenlenecek açılış töreniyle Uşaklıların hizmetine giriyor.

Kadın girişimci Betül Altıner tarafından işletilecek Karaca Uşak Satış Mağazası, 430 metrekarelik alanıyla Türkiye’nin en büyük satış mağazalarından birisi olarak göze çarpıyor. Mağazanın büyüklüğü Karaca markası tutkunlarının her türlü ürüne kolayca ulaşmasını sağlıyor.

Eşi Mimar Mutlu Altıner ile birlikte işletmesi hakkında bilgi veren Betül Altıner; “Ekonomik sıkıntıların yaşandığı şu dönemde, Karaca markasının kalitesi ve cazip fiyatlarına güvendim ve Uşaklıların bu fırsatı kaçırmayacağını düşünerek böyle bir girişimde bulundum. Eşim de bana destek oldu ve beni cesaretlendirdi. Kendisine teşekkür ederim” dedi.

Cumhuriyet Mahallesi Atatürk Meydanı No: 3/E (AKM Karşısı) adresindeki mağazanın büyük ve oldukça ferah olduğuna dikkat çeken Altıner; “Resmi açılışımız 27 Ekim Perşembe günü saat 11.00 de gerçekleştirilecektir.

Açılışa özel kampanyalarımızı Uşaklılar kaçırmasın. Hem karlı çıkacak, hem de kaliteli Karaca ürünlerine kavuşacaklardır. 27 Ekim Perşembe günü gerçekleştireceğimiz açılış törenimizde tüm Uşak Halkını aramızda görmekten onur ve mutluluk duyarız” ifadesini kullandı.