İzmir'de kavgayı ayıran polislere saldıran şahıs kamerada

İzmir Bornova'da yapılan kavga ihbarına giden polise yapılan saldırı kameralara yansıdı.
İzmir'de kavgayı ayıran polislere saldıran şahıs kamerada

İZMİR (İHA) - Bornova'da iki grup arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Kavganın hızla büyümesi üzerine çevredekilerin ihbarı ile olay yerine güvenlik güçleri sevk edildi.

İzmir'in Bornova ilçesinde kavga ihbarına giden polis ekipleri, kavgaya karıştığı öğrenilen bir kişi tarafından saldırıya uğradı. Polislerden birine kafa atan ve daha sonra müdahale eden diğer polislere de yumruklarla saldıran genç, zor kullanılarak gözaltına alınırken, o anlar vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

İZMİR BORNOVA KÜÇÜKPARK'TA OLAYLI GECE!

Olay gece saatlerinde Bornova Küçükpark Meydan'da meydana geldi. Edinilen bilgiye göre kavga ihbarına giden polis ekipleri tarafları ayırarak olaya müdahale etti. Bu esnada kavgaya karıştığı öğrenilen E.O.D. (25), polis ekiplerine zorluk çıkarttı.

Gözaltına alınacağı esnada kendisinin yanına giden bir polisin kaskına kafa atan E.O.D., daha sonra kendisine müdahale eden polislere de yumruklarıyla saldırdı.

Gözaltına alınmak istenen genç yanına gelen polisin kaskına kafa attı ve ardından kendisine müdahale etmek isteyen polise yumruklu saldırıda bulundu. Polislere saldırmaya başlayan genç daha sonra gözaltına alınarak emniyete götürüldü. Saldırıya uğrayan polis memurlarının da şahıstan şikayetçi oldukları belirtilirken soruşturma başlatıldı.