İslam Memiş'ten araba satın alacaklara önemli uyarı! Çalıntı mı değil mi?:

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla şu sıralar araba alacaları uyardı. Ucuz araç buldum diye sevinmeyin araştırın diyerek dikkat edilmesi gerektiğini söyledi.
İslam Memiş'ten araba satın alacaklara önemli uyarı! Çalıntı mı değil mi?:

İslam Memiş'ten araba satın alacaklara önemli uyarı! Çalıntı mı değil mi?: Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş şu sıralar araba alım satım işlemlerine dikkat edilmesi gerektiğini söyledi. Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki iki deprem Türkiye'nin 11 ilini etkiledi. Birçok vatandaş hayatını kaybederken binlerce kişi de evsiz kaldı. Enkazda arama kurtarma çalışmaları sürerken yağmalama ve hırsızlık gibi olaylarda yaşanmaya devam ediyor. Fırsat kollayan hırsızlar evlerin boş kalmasını fırsat bilerek birçok eşyayı çalabiliyor. Hal böyle olunca uzman isim İslam Memiş'ten araç satın alacak vatandaşlara uyarı geldi. 

Araba alım satımına şu sıralar çok dikkat edilmesi gerektiğini söyleyen Memiş ucuz araç buldum diye hemen sevinip atlanmaması gerektiğini dile getirdi. Çalıntı mı değil mi iyice araştırılması gerektiğini söyleyerek araç alacak vatandaşları uyardı. 

ÇALINTI MI DEĞİL Mİ ARAŞTIRMAK GEREK

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile şu sıralar araba alacak vatandaşlara önemli uyarılarda bulundu. Memiş 'Bugünlerde araç alım satım işlerine dikkat edin. Ucuz araç buldum diye hemen atlanmaz. Çalıntı mı değil mi iyi araştırmak gerek.' diyerek vatandaşlara uyarılarda bulundu.

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş kişisel Twitter hesabı üzerinden yapmış  olduğu paylaşım ile araç alım satım işlemlerinde şu sıralar dikkat edilmesi gerektiğin vurgulayarak vatandaşları uyardı. Kahramanmaraş merkezli depremden sonra fırsatçıların kol gezdiği bu zamanda araç alım satım işlemlerinde ekstra dikkatli  olunması gerektiği çok açık. İşte İslam Memiş'in paylaşımı..

İlgili Haberler