İş Bankası’ndan günlük 67 TL taksitle 30.000 TL ihtiyaç kredisi!

İhtiyaç kredisi çekmek isteyenler için bankaların kredi kampanyaları gelmeye devam ediyor. İş Bankası günde 67 TL taksit ödeyeceklere hemen 30.000 TL ihtiyaç kredisi vermeye başladı.
İş Bankası’ndan günlük 67 TL taksitle 30.000 TL ihtiyaç kredisi!

Nakit sıkışıklığı sorununu aşabilmek için çok sayıda kişi bankaların imkanlarını değerlendirmeye alıyorlar. Yaşanan finansman sorununu çözebilmenin yolu belirli maliyetleri ödemeyi göze alanlar için bankalardan ihtiyaç kredisi çekmek oluyor. Bu durum karşısında da bankaların ihtiyaç kredisi kampanyaları mercek altına alınıyor. İş Bankası’nın açıkladığı ihtiyaç kredisi kampanyası bu anlamda oldukça dikkat çekiyor. İş Bankası hangi koşullarda müşterilere ihtiyaç kredisi veriyor?

İŞ BANKASI’NDAN İHTİYAÇ KREDİSİ KAMPANYASI

İş Bankası’ndan açıklanan son ihtiyaç kredisi kampanyası ile müşterilerin nakit erişimleri kolaylaşıyor. İlan edilen maliyetlerle müşteriler İş Bankası’na başvuru yaparak ihtiyaç kredisi kullanma imkanına sahip oluyorlar. Bu şekilde çekilen ihtiyaç kredileri müşterilerin finansman sıkıntılarına çözüm olabiliyor.

FAİZ İNDİRİMİ YAPILDI!

İş Bankası’ndan ihtiyaç kredisi çekecek olanlar için maliyetlerde de bir indirim uygulandığı bildirildi. Buna göre müşteriler aylık yüzde 4,55 oranında faiz ile ihtiyaç kredisi çekebiliyorlar. Bu ihtiyaç kredisi için açıklanan faiz oranı şu anda bankalar arasında en düşük faizlerden birisi oluyor. Piyasa koşullarının ağırlaşması neticesinde normalde yüksek olan bu faiz oranı ortalamanın çok altında bir maliyeti işaret ediyor. Bu çerçeveden bakılınca da İş Bankası’ndan ihtiyaç kredisi çekenler kazançlı çıkıyorlar.

3 YILLIK VADE

İş Bankası’ndan ihtiyaç kredisi çekecek olanlar hangi vade sürelerinde bu kredi imkanını kullanabileceklerini de araştırıyorlar. Türkiye’de bankaların kredilerin azami vade sürelerini uzatma imkanları bulunmuyor. Bu süreler BDDK tarafından belirleniyor ve tüm bankalar da buna uymak zorunda kalıyorlar. İş Bankası da bu doğrultuda 36 aya kadar vade ilke ihtiyaç kredisi kullandırıyor. Ancak bu 3 yıllık vadenin 50.000 TL’nin altındaki limitlerde geçerli olduğunun bilinmesi gerekiyor. 50.000 TL ile 100.000 TL arası için 24 aya kadar, 100.000 TL üzeri için ise 12 aya kadar vade imkanı bulunuyor.

GÜNLÜK TAKSİT HESAPLAMASI

is-bankasi.jpg

İş Bankası'ndan günlük 67 TL taksitle 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi çekilmek istenmesi durumunda aylık faiz yüzde 4,55 olarak uygulanıyor ve bu şekilde 30.000 TL ihtiyaç kredisi veriliyor. Kullandırılan bu ihtiyaç kredisinin toplam maliyeti ise 73 Bin TL olarak açıklandı.