İş Bankası’nda emeklilere kaçırılmayacak fırsat! 7.500 TL ödemeler 31 Mart’a kadar uzatıldı

Türkiye İş Bankası’nın emekli promosyon kampanyası büyük ilgi görüyor. Emeklilerin 7 bin 500 TL nakit promosyon alabileceği promosyon kampanyasında başvurular 31 Mart’a kadar uzatıldı…
İş Bankası’nda emeklilere kaçırılmayacak fırsat! 7.500 TL ödemeler 31 Mart’a kadar uzatıldı

Milyonlarca emekli, geçen yılın son aylarında olduğu gibi yeni yılda da emekli promosyon kampanyalarını araştırıyor. Bankaların emekli promosyon rekabetinde kazançlı çıkan emeklilere bir müjdeli haber de Türkiye İş Bankası’ndan geldi. İş Bankası, emekli maaşını taşıyan müşterilere 7 bin 500 TL’ye varan nakit promosyona ek kredi kartını aidatsız kullanma fırsatı sunuyor. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile İş Bankası arasında imzalanan anlaşma kapsamında emekli maaşını bankadan almayı kabul edenlere nakit promosyon ödemeleri yapılacak.

İş Bankası Emekli Promosyon Kampanyası

Milyonlarca bireysel ve ticari müşterisi bulunan İş Bankası emekliler için çok cazip promosyon kampanyası başlattı. Bu emekli promosyon kampanyasında ilk emekli maaş ödemesi için İş Bankası’nı tercih eden veya mevcut emekli maaşını taşıyan SGK emeklileri 7 bin 500 TL nakit promosyon kazanacak. Emekli Sandığı, Bağkur ve SSK fark etmeksizin tüm emekliler, maaşlarını 3 yıl boyunca İş Bankası’ndan almayı taahhüt ettiklerinde promosyon ödemesinden faydalanabilecek. Ayrıca İş Bankası emekli maaş müşterileri Maximum Kart ve ek kartlar için aidat ücreti ödemeyecek. Bununla birlikte pek çok bankacılık avantajı da İş Bankası’nın emekli maaş müşterilerine sunulacak.

Emekli Maaşı İş Bankası’na Nasıl Taşınır?

SSK ve Bağkur’dan emekli olacaklar, SGK il müdürlüklerine şahsen emekli başvurusu yaptıklarında İş Bankası’nı tercih edebilirler. Emekli Sandığı’na bağlı olanlar ise çalıştıkları kuruma verdikleri dilekçede maaş ödemesi için İş Bankası’nı yazarak maaş taşıyabilecek. Mevcut maaşını İş Bankası’na taşımak isteyenler ise banka şubelerine gitmeden de işlem yapabiliyor. İşCep mobil uygulaması veya internet şubesini kullananlar emekli maaş taşıma ve promosyon işlemlerini yerine getirebilir. Bunun için İşCep > Başvurular > Emekli Maaş İşlemleri > Promosyon Başvurusu adımlarını takip etmek yeterli oluyor.

İş Bankası Emekli Promosyonu Ne Kadar?

Türkiye’deki tüm kamu ve özel sektör bankaların yapmış olduğu gibi İş Bankası da emekliye nakit promosyonu aylık miktarına göre belirliyor. Bu kapsamda SGK’dan 3 bin 500 TL’ye kadar aylık alanlara 4 bin 500 TL tutarında nakit promosyon ödenecek. Emekli maaşı 3 bin 500 TL ile 7 bin 500 TL arasında olanlara 5 bin 250 TL, 7 bin 500 TL ile 10 bin TL arasında aylık alanlara 6 bin 750 TL promosyon verilecek. Son olarak aylığı 10 bin TL ve daha fazla olan emekliler İş Bankası’ndan 7 bin 500 TL nakit promosyon ödemesi alacak. Tüm emekliler, bankadan alacakları Maximum kredi kartı ve ek kartları için yıllık ücretten muaf tutulacak.