İş Bankası müşterileri o şartı sağlarsa tam 1 yıl boyunca ayrıcalıklı olacak!

2023 yılında da kampanyalarını müşterileri ile buluşturmaya devam eden İş Bankası, dikkat çeken bir açıklamaya imza attı.
İş Bankası müşterileri o şartı sağlarsa tam 1 yıl boyunca ayrıcalıklı olacak!

İş Bankası, müşterilerinin yanı sıra yeni müşteri edinebilmek için de kampanya düzenlemeye devam ediyor. Resmi internet sitesi üzerinden kampanya duyurularını yapmaya devam eden İş Bankası, İşCep üzerinden İş Bankalı olanlara bazı işlemlerinde ayrıcalık tanınacağını belirtti. 

İŞ BANKASI'NDAN YENİ MÜŞTERİLERE ÖZEL KAMPANYA

Kampanyalarına ilişkin detayları internet adresi üzerinden ''İşCep'ten İş Bankalı olanlara ücretsiz EFT/Havale Ayrıcalığı!'' ifadeleri ile duyurdu. İşCep üzerinden İş Bankalı olanlara 1 yıl boyunca ücretsiz EFT ve Havale ayrıcalığı sunacağını da ''İşCep’ten İş Bankası müşterisi olun, 1 yıl ücretsiz EFT/Havale ayrıcalığından yararlanın!''  sözleri ile bildirdi. ''İş Banka’lı olmanın en hızlı ve en dijital yolu İşCep’te!'' açıklamasına yer veren banka, ''Siz de İşCep’te yer alan “Müşteri Olmak İstiyorum” özelliğiyle İş Bankası müşterisi olun, 1 yıl ücretsiz EFT/Havale fırsatına ek, daha  birçok ayrıcalıktan yararlanın!'' diyerek vatandaşları İş Bankalı olmaya davet etti. Kampanya detayları da resmi internet sitesi üzerinden paylaşıldı. 

İŞ  BANKASI KAMPANYA KATILIM KOŞULLARI 

Kampanyadan yararlanmak için gerekli olan koşulları da sıralayan banka, ücret istisnasından adına ''Müşteri Olmak İstiyorum'' özelliğiyle İşCep’ten İş Bankalı olan bireysel ve esnaf/gerçek kişi tacir  müşteriler yararlanabilecektir.'' ifadelerine yer verdi. 

  • İstisna, İşCep’ten İş Bankası müşterisi olan müşteriler için 1 yıl süre için tanımlanacak ve söz konusu ücret istisnasından tek seferde en fazla 50 bin liralık işlemleri kapsayacak.
  • Mesai dışı FAST işlemleri istisna kapsamına dahil edilmeyecek.
  • Tatil günlerinde yapılan EFT/FAST işlemleri istisna kapsamı dahilinde sayılamayacak. 
  • Mesai dışı EFT/FAST, cebe havale, çoklu ve talimatlı para transferi ile K.K.T.C şubelerinin dahil olduğu para transferi işlemleri istisna kapsamında sayılmayacak.  
  • İstisna tanımlamaları İşCep ''Müşteri Olmak İstiyorum'' özelliğiyle İş Bankası müşterisi olunmasını takiben 7 iş günü içerisinde yapılacak.
  • İşCep ve İnternet Şubesi’nden gerçekleştirilecek işlemler için geçerli olacak.

Kampanya ile ilgileniyor ve bilgi almak istiyorsanız İş Bankası resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.