İş Bankası kart sahipleri dikkat! Kampanya duyuruldu 2 hafta içerisinde başvurana 10.000 TL anında yatırılacak

Türkiye İş Bankası kart sahipleri için flaş açıklamayı duyurdu.
İş Bankası kart sahipleri dikkat! Kampanya duyuruldu 2 hafta içerisinde başvurana 10.000 TL anında yatırılacak

İş Bankası kart sahipleri dikkat! Kampanya duyuruldu 2 hafta içerisinde başvurana 10.000 TL anında yatırılacak - Türkiye İş Bankası kart sahipleri için flaş açıklamayı duyurdu. Banka tarafından yapılan açıklamada İşCep'ten İş Bankalı olacak kişilere faizsiz taksitli nakit avans verileceği duyuruldu. Yapılan kampanyada vatandaşların faiz olmadan 10 bin lira nakit avans kullanabileceği belirtildi.

Kart sahipleri için yapılan kampanyaya kısa süre içerisinde yüz binler ilgi gösterirken detaylar da her zaman olduğu gibi usakgundem.com adresinde yer ediniyor.

İşCep'ten İş Bankalı olanlara 10.000 TL’ye varan Faizsiz Taksitli Nakit​ Avans Ayrıcalığı!

Kampanya detayları: 

Kampanyadan 31.03.2023 tarihine kadar İşCep“Müşteri Olmak İstiyorum” özelliğiyle İş Bankası müşterisi olan ve kredi kartı başvuruları onaylanmış müşteriler yararlanabilecektir.

Faizsiz Taksitli Nakit Avans sadece 5 ay vade için geçerlidir. 

Kampanyadan yararlanmak için, kullanılacak Taksitli Nakit Avans tutarı 300 TL ile 10.000 TL arasında olacaktır. Kullanılabilecek Taksitli Nakit Avans tutarı, kartın kullanılabilir nakit avans limiti ile sınırlandırılmıştır.

Kampanya kapsamında tanımlanan Faizsiz Taksitli Nakit Avans tutarı, azami 2 seferde ve toplamda tanımlanan tutarı geçmeyecek şekilde kullanılabilecektir.

Kredi kartı başvurusu onaylanan müşteriler, kredi kartının fiziki teslimini beklemeden Maximum Mobil’den kredi kartı limitinin %50’sini aşmamak koşuluyla 5.000 TL‘ ye kadar(5.000 TL dahil) kampanya kapsamında faizsiz Taksitli Nakit Avans kullanabilecektir.

5 aydan farklı vadelerde ve 10.000 TL üzeri tutarlarda geçerli faiz oranları uygulanacaktır.

Türkiye İş Bankası tarafından yapılan kampanya sonrasında 10 bin TL'ye kadar faizsiz nakit avans ödemesi yapılacağı belirtildi.