İş Bankası emekli promosyon ödemelerini güncelledi

İş Bankası emekli promosyon ödemelerini güncelleme kararı aldı. Son olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yaptığı açıklamasında kamu bankalarının promosyon ödemelerinde artış yapacağını müjdelemişti. Özel bankalar da harekete geçti.
İş Bankası emekli promosyon ödemelerini güncelledi

Özel bankalar arasında olan ve emeklilerin tercih ettiği bankaların başına gelen İş Bankası promosyon ödemelerini güncelledi. Emekliler maaş miktarına göre alacakları promosyon ödemeleri ile bütçelerine ek olarak katkı sağlayabiliyor.

İş Bankası promosyon ödemeleri de bu noktada en sık araştırılan konular arasında yerini aldı. Bütçelerine az da olsa bir katkı sağlamak isteyen emekliler İş Bankası emekli promosyon ödemesi ne kadar oldu? sorusuna yanıt arıyor. 2024 İş Bankası emekli promosyon ödemesine ilişkin detaylar haberimizde

İŞ BANKASI EMEKLİ PROMOSYON ÖDEMESİ

Banka, resmi web sitesi üzerinden promosyon ödemelerine ilişkin son rakamları tek tek açıkladı. Buna göre maaşını 3 yıl boyunca İş Bankası’ndan alma sözü veren emeklilere ödenecek promosyon ödemeleri şu şekilde olacak:

10.000 TL'ye (10.000 TL hariç) kadar olanlara 5.000 TL

10.000 TL - 15.000 TL (15.000 TL hariç) arasında olanlara 8.000 TL

15.000 TL - 20.000 TL (20.000 TL hariç) arasında olanlara 10.000 TL

20.000 TL ve daha fazla olanlara 12.000 TL tutarında promosyon ödemesi yapılacak.

SON BAŞVURU NE ZAMAN?

İş Bankası promosyon ödemesinde son başvuru tarihleri de emekliler tarafından araştırılıyor. Aktarılan habere göre SGK ile yapılan anlaşmaya göre 8 Mart 2024 tarihinde başlayan kampanya 30 Nisan 2024 tarihine kadar devam edecek. Maaş bankası olarak İş Bankası’nın tercih eden emeklilere yukarıda belirtilen maaş aralığına göre tek seferlik promosyon ödemesi yapılacak. Buna ek olarak İş Bankası’ndan maaş alan emekliler Maximum Kart ve ek kartlar için de herhangi bir ücret ödemeden kullanabiliyor. Kampanyaya ilişkin detayları İş Bankası’nın web sitesi üzerinden öğrenebilirsiniz.