İş Bankası emekli maaş promosyonu Nisan 2024 kampanyası belli oldu!

İş Bankası emekli maaş promosyonu kampanyasında güncelleme yaptı. İş Bankası’nın Nisan 2024 döneminde uygulayacağı emekli maaş promosyonu kampanyası ile emeklilere ne kadar ödeme yapılacak?
İş Bankası emekli maaş promosyonu Nisan 2024 kampanyası belli oldu!

Bankalarda emekli maaş promosyonu telaşı yaşanıyor. Emekli maaş promosyonlarında yapılan SGK değişikliği ile beraber tüm bankalar zorunlu olarak maaş promosyonlarına zam yaptılar. Bazı bankalar emekli maaş promosyonları için asgari tarifeden ödeme yaparlarken bazı bankalar ise daha yüksek seviyelerden emeklilere ödemeler yapacaklarını duyurdular. İş Bankası da Nisan 2024 döneminde uygulanacak olan emekli maaş promosyonu kampanyasını açıkladı.

İŞ BANKASI’NDAN YENİ KAMPANYA!

İş Bankası emekli maaş promosyonu kampanyası kapsamında SGK ile yapılan yeni protokol gereği köklü değişiklikler yapıldı. Bu değişiklikler ile beraber adeta yeni bir kampanya oluşturuldu. Bu kampanya çerçevesinde emekliler İş Bankası’ndan emekli maaş promosyonu ödemesi alabilecekler.

İş Bankası’nın emeklilere ödeyeceği maaş promosyonları şu şekilde açıklandı:

10.000 TL'ye (10.000 TL hariç) kadar olanlara 5.000 TL,
10.000 TL - 15.000 TL (15.000 TL hariç) arasında olanlara 8.000 TL,
15.000 TL - 20.000 TL (20.000 TL hariç) arasında olanlara 10.000 TL,
20.000 TL ve daha fazla olanlara 12.000 TL emekli maaş promosyonu ödemesi yapılacak.

İş Bankası hem maaş promosyonlarında uygulanan maaş aralıklarını değiştirdi hem de ödemeleri SGK ile yapılan protokol kapsamında asgari seviyede yapacağını açıkladı.

NİSAN AYI SONUNA KADAR GEÇERLİ

İş Bankası’nın açıklanan emekli maaş promosyonu kampanyasının Nisan ayının sonuna kadar devam edeceği bildirildi. Emekli müşteriler Nisan ayının sonu gelene kadar açıklanan tarife üzerinden İş Bankası’ndan emekli maaş promosyonu ödemesi alabilecekler.

Öte yandan İş Bankası’ndan şu anda devam eden promosyon sözleşmesi olan emekli müşteriler bankalarına başvuru yaparak yeni tarife üzerinden ödemelerini alabilecekler. Geçmişten aide edilmesi gereken tutar yeni emekli maaş promosyonu tutarından mahsup edildikten sonra kalan tutar emekliye promosyon ödemesi olarak verilecek.