İş Bankası 400.000 TL 2. el taşıt kredisinin taksitini yeniden hesapladı!

İş Bankası'ndan otomobil satın alacaklar için 2. el taşıt kredisi imkanı sağlanıyor. İş Bankası yüzde kaç faizle ikinci el taşıt kredisi veriyor?
İş Bankası 400.000 TL 2. el taşıt kredisinin taksitini yeniden hesapladı!

Yeni bir otomobil satın almak isteyenler taşıt kredisi imkanlarını araştırıyorlar. Taşıt kredisi piyasasında da son dönemlerde bazı gelişmeler yaşandı. Bankalar sıfır kilometre otomobil satışlarındaki gerilemelerden dolayı artık ikinci el taşıt kredilerine daha fazla ağırlık vermeye başladılar. otomobil piyasasında talepler ikinci el araçlara kayarken bankalar da ona göre pozisyon aldılar. İş Bankası da müşterilere ikinci el taşıt kredisi imkanı sağlayan finans kuruluşları içerisinde yer alıyor.

İŞ BANKASI 2. EL TAŞIT KREDİSİ KAMPANYASI!

Taşıt kredisi çekerek otomobil satın almak isteyenler ikinci el araç alacaklar ise finansman desteklerini İş Bankası'na başvurarak bulabiliyorlar. Bu çerçevede İş Bankası verilecek olan 2. el taşıt kredisi için koşulları açıkladı. Bu koşullara uygun olarak ikinci el taşıt kredisi çekilebiliyor.

İş Bankası'nın kampanya açıklamasına göre 2. el taşıt kredisini müşteriler 48 aya kadar vade ile çekebiliyorlar. Bu çerçevede de müşterilere özel imkanlar sağlanıyor. 4 yıllık vade için çekilen taşıt kredisinin aylık taksitleri daha ödenebilir oluyor. Bu şekilde uygun koşullarda 2. el otomobil sahibi olunuyor.

İş Bankası taşıt kredisi çekecek olan müşterilere aylık yüzde 4,99 oranında faiz ile bu kredi imkanını sağlıyor. Bu faiz oranı ile çekilecek olan kredi bankacılık piyasasının ortalamaları dikkate alındığında bir miktar avantajlı olabiliyor.

Her bankanın yaptığı uygulama olan verilen kredinin güvence altına alınması İş Bankası'nda da uygulanıyor. Müşterinin satın alacağı 2. el otomobil üzerinde rehin işlemi tesis ediliyor. Banka kredi borcu kapanan kadar müşterinin kredi ile satın almış olduğu otomobilin kendisinden habersizce satışına izin vermiyor. Borç kapandığında ise bankanın otomobil üzerinde herhangi bir hükmü kalmıyor. Bu yolla banka vermiş olduğu krediyi güvence altına alıyor.

400.000 TL TAŞIT KREDİSİ MALİYET HESAPLAMASI!

tasit-kredisi.jpg

İş Bankası müşterileri 2. el taşıt kredisi çektiklerinde kredi maliyetleri aylık yüzde 4,99 oranında faiz ile hesaplanıyor. 48 ay vadeli 400.000 TL 2. el taşıt kredisi çekilmesi durumunda aylık kredi taksiti 27.283 TL oluyor. Bu kredinin toplam maliyeti ise 4 yılda toplam 1,3 Milyon TL olarak açıklandı.