ING Bank'tan ucuz kredi! 50.000 TL ihtiyaç kredisinin yeni taksiti açıklandı!

İhtiyaç kredisi çekmek isteyenlere ING Bank'tan son bir fırsat açıklaması yapıldı. ING Bank'a başvuru yapanlara düşük faizli ihtiyaç kredisi verilecek. 50.000 TL için ödenecek aylık taksit açıklandı.
ING Bank'tan ucuz kredi! 50.000 TL ihtiyaç kredisinin yeni taksiti açıklandı!

Finansal olarak zor günler yaşayanlar ekonomik durumlarını toparlamak ve bütçelerini çevirebilmek amacıyla bankalardan finansman sorunlarına çözümler arıyorlar. Bunun yolu ise ihtiyaç kredisi çekmek oluyor. İhtiyaç kredisi çekerek ekonomik sorunlar bitirilemese de ötelenerek zaman kazanılabiliyor. Bu da en çok tercih edilen yöntem oluyor. Ancak ihtiyaç kredilerinde yüksek maliyet baskısı oldukça zorlayıcı olmaya başladı. Buna karşın az sayıda bankada da piyasaya göre uygun faizli ihtiyaç kredisi bulunabiliyor. Bu bankalar arasında da ING Bank da yer alıyor.

ING BANK İHTİYAÇ KREDİSİ KAMPANYASI!

ING Bank müşterilere özel imkanlarla ihtiyaç kredisi kullandırmaya devam ediyor. Nakit sıkışıklığı yaşayan müşteriler ING Bank'a başvuru yapmaları durumunda düşük faiz ile ihtiyaç kredisi çekebiliyorlar. Hatta piyasa koşulları ile değerlendirme yapıldığında ING Bank'ın ucuz ihtiyaç kredisi verdiği de söylenilebiliyor.

ING Bank'ın açıkladığı kampanya çerçevesinde müşteriler ihtiyaç kredisi çekerken düşük bir faiz ile karşılaşabiliyorlar. Bankaların ortalaması dikkate alındığında ING Bank'ın ihtiyaç kredisi faizi olan yüzde 3,87 oldukça düşük kalıyor. Yüzde 5-6 seviyelerinde ihtiyaç kredisi faizi uygulayan bankalar düşünülünce ING Bank müşterileri çok düşük bir maliyetle ihtiyaç kredisi çekmiş oluyorlar.

ING Bank'tan ihtiyaç kredisi çekilmesi durumunda bazı kurallara uyulması gerekiyor. Bunun başlıca kuralı ise azami vade süreleri oluyor. Müşteriler ihtiyaç kredisi çekerken bunun en uzun vadesini kendilerinin belirlemesi gibi bir imkan yok. Buna ilk önce BDDK karşı çıkıyor ve ihtiyaç kredilerinin belirli bir azami vade süresine sahip olması gerektiğine dair uygulamalar yapılıyor. BDDK uygulamasına göre 36 aya kadar vade ile en fazla 50.000 TL tutarında ihtiyaç kredisi kullanılabiliyor. Kredi limiti 50.000 TL ile 100.000 TL arasında olursa o zaman en fazla 24 ay vade imkanı sunulabiliyor. 100.000 TL üzeri ihtiyaç kredileri ise en fazla 12 ay vadeli olabiliyor.

50.000 TL İHTİYAÇ KREDİSİ MALİYET HESAPLAMASI

ihtiyac-kredisi.jpg

İhtiyaç kredisi çekecek olanların kredi maliyetlerine dair ING Bank'tan açıklama yapıldı. Müşteriler 36 ay vadeli 50.000 TL ihtiyaç kredisi çekmeleri durumunda ING Bank'a aylık 3.033 TL kredi taksiti ödüyorlar.