İndirim sevinci kısa sürdü tarih verildi! Akaryakıta yeni zam geliyor bir eksildi üç artıyor işte yeni tabela

Türkiye'de akaryakıt fiyatları son haftalarda dalgalı bir şekilde seyretmeye devam ediyor.
İndirim sevinci kısa sürdü tarih verildi! Akaryakıta yeni zam geliyor bir eksildi üç artıyor işte yeni tabela

İndirim sevinci kısa sürdü tarih verildi! Akaryakıta yeni zam geliyor bir eksildi üç artıyor işte yeni tabela - Türkiye'de akaryakıt fiyatları son haftalarda dalgalı bir şekilde seyretmeye devam ediyor. Brent petrol fiyatlarında yaşanan değişimle birlikte döviz kurunda ki yükselişler ile de birlikte akaryakıt fiyatlarında inişli çıkışlı grafikler yer almaya devam ediyor.

Bu süreçte benzin, motorin ve otogaz fiyatlarında da zam ve indirim gelişmeleri de peş peşe yaşanırken araç sahiplerinin de merakla beklediği gelişmelere ilişkin akaryakıt fiyatları da netleşmeye başladı. Motorin litre fiyatlarına peş peşe iki kez indirim açıklanırken bu sefer de yeni zam haberi gündeme düştü. Bu süreçte ise zammın ne zaman geçerli olacağı soruları yer alırken detaylar da belli oldu. 

21 Mart tarihi itibariyle geçerli olmak üzere de motorin litre fiyatlarına 66 kuruşluk bir zam beklentisi oluştu. Benzin ve otogaz fiyatlarında herhangi bir değişim beklenmezken zam ve indirim sonrasında da akaryakıt fiyatları merak edilmişti.

AKARYAKITTA GÜNCEL TABELA

Türkiye'de akaryakıt fiyatları belli oldu. Buna göre ise gelen indirimler sonrası pompada yeni tarife il il netleşirken zam sonrası ise fiyatların tekrar yükselmesi bekleniyor.

İstanbul'da güncel fiyatlar:

Benzin 20.47

Motorin 19.56

Otogaz 11.79

Ankara'da güncel fiyatlar:

Benzin 20.89

Motorin 20.02

Otogaz 11.99

Vatandaşlar yaşanılan bu gelişmeler sonrasında ise 21 Mart tarihine kadar depolarını tekrar indirimli olarak doldurabilir.