İmzalar az önce atıldı! TEB promosyonda 31 bin 100 lira ödeme yapacak

Türkiye'de kamu kurumlarının promosyon anlaşmaları kaldığı yerden devam ediyor.
İmzalar az önce atıldı! TEB promosyonda 31 bin 100 lira ödeme yapacak

İmzalar az önce atıldı! TEB promosyonda 31 bin 100 lira ödeme yapacak - Türkiye'de kamu kurumlarının promosyon anlaşmaları kaldığı yerden devam ediyor. Bu doğrultuda imzalar atılmaya devam ederken vatandaşlar da ödemelerde rakamların uygun bir seviyeye çekilmesini bekliyor. Konu ile ilgili de KDK'ya istek ve şikayetler gelirken birçok kurumda yenilemeleri yapmaya başladı.

Promosyonda yeni haber de günün ilk ışıklarında Türkiye Ekonomi Bankası ve Eskişehir Osmangazi Üniversitesi tarafından geldi.

Ek ödeme anlaşmalarında son aylarda gündeme düşen teklifler vatandaşların iştahlarını kabartırken bu sebeplede birçok kurumun daha önce yapmış oldukları anlaşmaları revize ederek tekrar masada görüşmeler devam ediyor. Buna göre ise promosyon ödemeleri ek gelir olarak adlandırılırken bu süreçte birçok kurumda verilen teklifler yetersiz bulunarak, reddediliyor. Birçok bölgede ise anlaşma yapılan promosyon rakamları personeller tarafından büyük bir alkışla karşılanıyor.

YENİ ANLAŞMA ESKİŞEHİR'DEN

Bir promosyon anlaşma haberi de  Eskişehir Osmangazi Üniversitesinden geldi. Buna göre ise okul tarafından yapılan açıklamalarda 31 bin 100 lira ödemelerin hesaplara yatırıldığı belirtildi. Eskişehir Sağlık Sen tarafından gerçekleştirilen promosyon anlaşması personelin yüzünü güldürürken sendika tarafından gelen açıklamalarda, ''Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Promosyon Ücretleri maaş hesaplarına yatmıştır. Tüm üyelerimize hayırlı olsun.” ifadelerine yer aldı.