İmzalar atıldı! En düşük maaş 38 bin TL müjdesi geldi
Konu ile ilgili güzel haber Bodrum Belediyesi tarafından geldi. Belediyesi ile Belediye-İş Sendikası arasında Toplu İş Sözleşmesi imzalandı. İmzaların atılmasından sonra en düşük kadrolu daimi işçi maaşı 42 bin TL olurken, en düşük işçi maaşının 38 bin TL olduğu aktarıldı.
Belediye, personelin enflasyona yenik düşmemesi için yeni bir çalışma daha yaptı. 14 Şubat Çarşamba günü gerçekleşen imza töreninde en düşük işçi maaşında 38 bin TL müjdesi geldi.
EKONOMİK KRİZ ELE ALINDI
Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras ise derinleşen ekonomik krizden bahsederek Muğla’nın her yerinde saha çalışması gerçekleştirdiklerini belirtti. Ekonomik krize de değinen Başkan Aras, “Birlikte görev yapacağız. Muğla’nın hizmetlerini hep beraber layıkıyla yerine getireceğiz” dedi.
MÜJDE BAŞKAN ARAS’TAN GELDİ
Başkan Aras, Toplu İş Sözleşmesi ile birlikte personelin kazanımlarını da anlatarak, “Sorumluluk ve ikramiyelerimiz hariç en düşük ücretimizi 42 bin liraya çıkarttık. Toplu İş Sözleşmesi devam eden Kültür AŞ ve Personel AŞ’de sorumluluk ve ikramiyeler hariç en düşük ücreti 38 bin liraya çıkartıyoruz” diyerek müjdeli haberi verdi.
“TOPLU İŞ SÖZLEŞMEMİZ HAYIRLI OLSUN”
Başkan Ahmet Aras, “Üreten biziz, yöneten hepimiz olacağız. Cennetten bir köşe olan Muğla’mızı sizin elleriniz üzerinden yükselteceğiz. Bodrum size, siz bize emanetsiniz. Toplu iş sözleşmemiz hayırlı uğurlu olsun” diyerek sözlerine son verdi.
Bütün herkes perşembe gününü bekliyor! Resmen dananın kuyruğu kopabilir
Emekliye zamlı bayram ikramiyeden sonra BİR SÜRPRİZ DAHA duyuruldu
Borsacılar dikkat! HAFTA SONU MÜJDESİ verildi
Düzenlenen imza törenine katılan belediye personeli Başkan Aras’ı meşalelerle karşılayarak memnuniyetlerini dile getirdi.