İhya edecek promosyon müjdesi! Aralık'ta büyük ikramiye onlara vurdu 23 Bin 500 TL maaş promosyonu

Ocak ayında asgari ücret, memur ve emekli maaşı zammı için çalışmalar başlarken bankalardan da promosyon atağı geldi.
İhya edecek promosyon müjdesi! Aralık'ta büyük ikramiye onlara vurdu 23 Bin 500 TL maaş promosyonu

İhya edecek promosyon müjdesi! Aralık'ta büyük ikramiye onlara vurdu 23 Bin 500 TL maaş promosyonu - Ekonomik olarak geçim sıkıntısı çeken milyonlarca kişi Ocak ayında ceplerine girecek olan maaş zamlarını beklemeye başlamıştı.

Asgari ücretli çalışan milyonlarca kişi için Aralık ayının son haftasına kadar maaş zammının kesinleşmesi beklenirken memur ve emekli maaşı için ise Ocak ayının ilk haftası beklenecek. Memur ve emekli maaş zammı TÜİK tarafından açıklanacak olan Aralık ayı enflasyonu sonrası kesinleşecek. Bu rakamın üzerine refah payı eklenecek. Asgari ücret ise Aralık'ta yapılacak olan asgari ücret tespit komisyonu toplantısı ile belirlenecek.

EN YÜKSEK PROMOSYON HANGİ BANKADA?

Çalışanlar, memurlar ve emekliler açıklanacak olan maaş zamlarını beklemeye devam ederken bankalarda yeni rakamlar açıklanmadan önce promosyon sözleşmelerini imzalamak için atağa kalktı. Aralık ayında pek çok bankanın promosyon için açıkladığı rakamları yenilemesi beklenirken yeni bir sözleşme haberi de öğretmenler için açıklandı.

Yapılan resmi duyuruda "Odunpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Tepebaşı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Yapı Kredi Bankası arasında maaş promosyon sözleşmesi imzalanmıştır. Promosyon 23500 TL olarak belirlenmiştir. Promosyon bir defada ve peşin olarak hesaplara aktarılacaktır. Troy kart seçeneği Sözleşmede özellikle vurgulanmış ve ilgili maddede yer almıştır. Bankanın tüm ürünlerinden çalışanlarımız avantajlı bir şekilde yararlandırılacaktır. Tüm öğretmenlerimiz ve eğitim çalışanlarımıza hayırlı olsun’’ denilerek promosyon sözleşmesi imzalandığı ifade edildi.

Odunpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Tepebaşı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan açıklama ile yeni promosyon sözleşmesi imzalandığı duyuruldu. Yapı Kredi Bankası ile sözleşme imzalayan Odunpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Tepebaşı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü söz konusu rakamı ise 23 bin 500 TL olarak açıkladı. Söz konusu rakam peşin olarak tek seferde hesaplara yatırılacak.