İçişleri Bakanlığı Uşak’ta çalıştırılmak üzere 19 personel alımı yapacak

Uşak Valiliği web sayfasından” İçişleri Bakanlığı’nın, 2022 Yılı Merkez ve Taşra Teşkilatında Çalıştırılmak Üzere 4/B Sözleşmeli Personel Alımına İlişkin Sözlü Sınav Duyurusu” nu yayınladı.
İçişleri Bakanlığı Uşak’ta çalıştırılmak üzere 19 personel alımı yapacak

Duyuruda; Uşak için büro personeli olarak ön lisans mezunu 10 kişi, silahlı koruma ve güvenlik görevlisi olarak 3 kişi Şoför olarak 1 kişi ve temizlik görevlisi olarak 5 kişinin alınacağını duyurdu.

Duyuruda; İçişleri Bakanlığı merkez ve taşra teşkilatında çalıştırılmak üzere toplam 3.546 personelin sözleşmeli olarak çalıştırılacağı bilgisine yer verildi.

Başvurular 17 Haziran tarihinde başlıyor

Bakanlıktan yapılan açıklamada; “Başvurular; 17-21 Haziran 2022 tarihleri arasında Bakanlığımızın www.icisleri.gov.tr adresli internet sitesindeki “Duyurular” bölümünde yayımlanacak olan “İçişleri Bakanlığı Aday Profil Bilgileri Düzenleme ve Sınav Başvuru” linki aracılığıyla e-Devlet üzerinden elektronik ortamda alınacaktır.

Ancak kolaylık sağlamak amacıyla 14-16 Haziran 2022 tarihleri arasında “İçişleri Bakanlığı Aday Profil Bilgileri Düzenleme ve Sınav Başvuru” linkine adaylar erişim sağlayarak profil bilgilerinin güncel/son halini düzenleyebilecekler ve bu bilgilerini sınav başvuru esnasında kullanabileceklerdir. Sınav başvurusunu tamamlamak için öncelikle profil bilgilerini düzenlemek ve 17-21 Haziran 2022 tarihleri arasında da başvuru yaparak modüle kaydetmek şarttır. Sadece profil bilgilerini düzenlemek sınav başvurusu için hak teşkil etmez.

Başvurular elektronik ortamda alınacağından posta yolu ile ya da bizzat başvurular kabul edilmeyecektir” denildi.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN

(SALİH KILINÇ / HABER)