IBAN numarası olanlar TC vatandaşları! Vakıfbank Ziraat Bankası Halkbank 25.000 TL ödeme yatıracak

Kamu bankaları üzerinden kimlik numarası son hanesi 0 2 4 6 8 olanlara 25.000 ödeme yatacak. IBAN numarası olanlar hemen başvursun.
IBAN numarası olanlar TC vatandaşları!  Vakıfbank Ziraat Bankası Halkbank 25.000 TL ödeme yatıracak

IBAN numarası olanlar TC vatandaşları! Vakıfbank Ziraat Bankası Halkbank 25.000 TL ödeme yatıracak - Devlet bankaları tarafından vatandaşa yapılan destek ödemeleri tüm hızı ile devam ederken bunlardan biri daha son dakika açıklandı.

Kamu bankası olarak hizmet veren Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank bir kere daha kara gün dostu olarak elini taşın altına koydu ve 25 bin TL destek kredisi paketini duyurdu. Acil nakit paraya ihtiyacı olan kişilere yönelik olarak başlatılan kampanyada aylık taksit tutarları da belirlenmiş oldu.

ZİRAAT BANKASI GÜNCEL İHTİYAÇ KREDİSİ FAİZ ORANI!

Merkez Bankası tarafından yapılan güncellemelerin ardından Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi faiz oranı da yükselmişti. Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi oranı yüzde 5,34 olarak açıklandı. Banka tarafından yapılan açıklamada "Tüm bireysel ihtiyaçlarınızın finansmanında kullanabileceğiniz 36 aya kadar vade imkânına sahip Tüketici Kredimize hemen başvurun, paranız uygun faiz oranları ve dilediğiniz ödeme seçenekleriyle en kısa sürede cebinizde olsun." ifadelerine yer verdi. Bankadan bu oran ile 36 ay vadeli 25 bin TL ihtiyaç kredisi çeken kişilerin aylık taksit tutarı 1.905 TL olarak gerçekleşecek.

ziraat-kredi-i.jpg

HALKBANK VE VAKIFBANK İHTİYAÇ KREDİSİ FAİZ ORANI YÜZDE KAÇ?

Halk Bankası ihtiyaç kredisi faiz oranı yüzde 5,45 olarak açıklanırken kredinin aylık taksit ödemesi 1.935 TL olarak gerçekleşiyor. Vakıfbank dijital ihtiyaç kredisi faiz oranı da aynı şekilde uygulanırken ihtiyaç kredisi başvurusu için hesap sahiplerinin bankaya gitmesine dahi gerek bulunmuyor.

IBAN numarası olan kişiler mobil uygulama üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusu yaparken 7/24 şubeye gitmeden anında kredi çekmenin kolaylığını yaşıyorlar.