HSBC aylık 594 liraya taksitle hesaplara ihtiyaç kredisi tanımladı! Nakit ihtiyacı olanlar başvurunuzu yapın borcunuzu kapatın

Nakit ihtiyacı olan bireyler bankaların ihtiyaç kredisi fırsatından yararlanıyor. Son dönemde bireylerin nakit ihtiyacı artarken bankaların kredileri de vatandaşlara çare oluyor. Mayıs ayına özel yaptığı kampanya ile nakit ihtiyacı olan müşterilerine ihtiyaç kredisi vereceğini açıklayan HSBC, detayları açıkladı.
HSBC aylık 594 liraya taksitle hesaplara ihtiyaç kredisi tanımladı! Nakit ihtiyacı olanlar başvurunuzu yapın borcunuzu kapatın

HSBC aylık 594 liraya taksitle hesaplara ihtiyaç kredisi tanımladı! Nakit ihtiyacı olanlar başvurunuzu yapın borcunuzu kapatın - Türkiye'de artan maliyetler zam haberlerini de ardı ardına getiriyor. Ekonomik olarak sıkıntı yaşayan ve nakde ihtiyaç duyan vatandaşlar, bankaların ihtiyaç kredilerini merak ediyor. Nakit arayışında olan bireyler bankaların verdiği ihtiyaç kredisi kampanyalarından yararlanırken mayıs ayı ile birlikte söz konusu kampanyalar da yenilendi. Bankaların kredi kampanyalarını inceleyen müşterilerine özel ihtiyaç kredisi vereceğini duyuran HSBC Bankası'ndan yeni bir kampanya duyurusu geldi. HSBC tarafından açıklanan kampanya kapsamında 100 bin liraya kadar ihtiyaç kredisi verileceği kaydedildi.

HSBC İHTİYAÇ KREDİSİ KAMPANYASI

HSBC'nin müşterileri için sunduğu ihtiyaç kredisi kampanyası acil nakit ihtiyaçları olanlara yönelik duyuruldu. 100 bin liraya kadar kredi vereceğini açıklayan HSBC'nin sunduğu ihtiyaç kredisi miktarları değişiklik gösterirken 100 bin liraya kadar vereceği ihtiyaç kredisinde vade, taksit, faiz gibi seçenekler hakkında da bilgilendirdi. HSBC Bankası tarafından yapılan açıklamada; ''Faydalanılacak faiz oranı kredi notuna göre değişkenlik göstermektedir, banka başvuru değerlendirme kriterleri doğrultusunda belirlenmektedir.'' ifadelerini kullandı.

HSBC tarafından sunulan ihtiyaç kredisinde 10 bin liralık miktar için;

10 bin lira tutarındaki bir ihtiyaç kredisi için 36 ay vade ve yüzde 3,90 faiz oranıyla verdiği ihtiyaç kredisinin toplam faizini de 11 bin 408 lira 49 kuruş olarak açıkladı. Aylık taksit ödemesinin 594 lira 67 kuruş, toplam ödemenin 21 bin 458 lira 12 kuruş olduğunu ve yıllık maliyet oranını da yüzde 77,82 olarak açıkladı. Söz konusu kredi için tahsis ücretinin de 50 lira olduğu kaydedildi. 

HSBC arafından sunulan ihtiyaç kredisinde 50 bin liralık miktar için;

50 bin lira tutarındaki bir ihtiyaç kredisi için 36 vade ve yüzde 3,09 faiz oranıyla toplam faizi 57 bin 40 lira 98 kuruş olarak açıkladı. Aylık taksit ödemesinin 2 bin 973 lira 37 kuruş ve toplam ödemenin 107 bin 291 lira 32 kuruş olduğunu ve yıllık maliyet oranını da yüzde 77,82 olarak açıkladı. Kredi tahsis ücreti ise bin 250 lira olarak belirlendi.

HSBC tarafından sunulan ihtiyaç kredisinde 100 bin liralık miktar için;

100 bin lira tutarındaki bir ihtiyaç kredisi için 36 ay vade ve yüzde 3,90 faiz oranıyla verdiği ihtiyaç kredisinin toplam faizini de 114 bin 82 lira 25 kuruş olarak açıkladı. Aylık taksit ödemesinin 5 bin 946 lira 74 kuruş, toplam ödemenin 214 bin 458582 lira 64 kuruş olduğunu ve yıllık maliyet oranını da yüzde 77,82 olarak açıkladı. Söz konusu kredi için tahsis ücretinin de 500 lira olduğu kaydedildi. 

HSBC'nin sunduğu ihtiyaç kredisi kampanyasından faydalanmak için bankanın resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz. Daha fazla kredi haberi için ''Usakgundem.com'' adresini takipte kalın...