Hesaplara yatıyor Bakanlık duyurdu! Hemen numaranıza bakın!

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından sağlanacak destek ödemelerine ilişkin açıklamalar geldi.
Hesaplara yatıyor Bakanlık duyurdu! Hemen numaranıza bakın!

Bakanlık tarafından yapılan duyuru vatandaşların oldukça dikkatini çekti. Tarım ve Orman Bakanlığı ödemelerin yapılmaya başlanacağını duyururken vatandaşlar detayları oldukça merak etti. Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yapılan duyuruda destek ödemelerinin yapılmaya başlanacağı iletildi. Detaylar milyonlarca kişiyi yakından ilgilendirirken o açıklamada neler söylendiği merak konusu oldu.

ÖDEMELER HESAPLARA YATIYOR!

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından sağlanacak destek ödemelerine ilişkin açıklamalar geldi. Bakanlık tarafından yapılan açıklamada ödemelerin yatmaya başlayacağı belirtilirken o paylaşımda Bakanlık “49 milyon 411 bin liralık destekleme ödemelerini bugün çiftçilerimizin hesaplarına aktarıyoruz.” dedi. 

Twitter üzerinden açıklamada bulunan Tarım ve Orman Bakanlığı tarımsal destek ödemelerine ilişkin yaptığı açıklama ile gündeme geldi. Tarımsal destek ödemelerinin yatmaya başlayacağı konusunda açıklamada bulunan Tarım ve Orman Bakanlığı ödemelere ilişkin duyurusunu Twitter üzerinden yaptı. 49 milyon 411 liralık tarımsal destek bütçesi vatandaşların hesaplarına aktarılacak. Ödeme şekli ve ödemelerin en zaman yatacağına dair açıklamalar ise merak edildi. 

Bugün çiftçilerin hesaplarına aktarılacağı açıklanan tarımsal destek ödemelerine ilişkin açıklama Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından geldi. Bakanlık destek ödemelerine ilişkin açıklamasında 25 milyon 440 bin 246 lira, hayvan gen kaynaklarını korumada 11 milyon 862 bin 50 lira, kırsal kalkınma yatırımlarında 9 milyon 114 bin 573 lira ve sertifikalı tohum üretiminde 2 milyon 994 bin 131 TL destek ödemelerinin hesaplara bugün itibari ile yatırılacağını belirtti.