Her tahmini tutan ünlülerin astroloğu Kassandra 2024 altın dolar tahmini yaptı! İşte dolar kehaneti

Adını yapmış olduğu doğru tahminler ve tutan kehanetleri ile duyuran Medyum Kassandra 2024 yılı için yeni dolar ve altın tahmini yaptı. İşte çok konuşulacak altın ve dolar kehaneti!
Her tahmini tutan ünlülerin astroloğu Kassandra 2024 altın dolar tahmini yaptı! İşte dolar kehaneti

Her tahmini tutan ünlülerin astroloğu Kassandra 2024 altın dolar tahmini yaptı! İşte dolar kehaneti - Özellikle de seçim döneminde yaptığı tahminleri ve nerede ise hepsi tutan kehanetleri ile bir kere daha adını tüm Türkiye'ye duyurmayı başaran Medyum Kassandra 2024 yıl sonu altın fiyatları ve dolar kuru için kehanetlerini açıkladı.

Sürekli olarak kendisine ekonomi ile ilgili soruların geldiğini belirten Medyum Kassandra bu soruları yanıtlamak için istihareye yattığını ifade etti. İşte 2024 yıl sonu altın ve dolar kehaneti için Medyum Kassandra tarafından açıklanan o rakamlar...

MEDYUM KASSANDRA 2024 DOLAR TAHMİNİ! YIL SONUNDA 1 DOLAR KAÇ TL OLACAK?

Kehanetlerinin hepsi tek tek gerçekleşen Kassandra, seçimlerde İzmir, Ankara ve İstanbul'da CHP adaylarının kazanacağını açıklamıştı. Tahmini yine doğru çıkan Kassandra "Yazım yayınlandıktan sonra çok sayıda hayranım telefonla aradı. 'Gerçekten mi söylüyorsun? Meslektaşların bulutların üzerinde Murat Kurum'un adını görmüş' diyerek bir kez de tahmini ağzımdan duymak istediler" diye konuştu.

İstihareye yattığını söyleyen Kassandra "Sorulan sorunlardan biri de dolar ve altının durumuyla ilgiliydi. Altın da dolar da Euro'da yükselmeye devam edecek. Türk Lirası'nın alım gücü her geçen gün düşücek. Bu ay yapılacak seri zamlardan sonra vatandaşlar adeta bir dilim ekmeğe muhtaç olacak. Zamlar sağanak gibi yağacak. 10 bin TL alan emekli kara kara düşünecek" dedi.

dolar-tahmini.jpg

Medyum Kassandra dolar, altın ve Euro'nun yükselişe devam edeceğini iddia eden Medyum Kassandra Türk Lirası'nın alım gücündeki düşüşün ise devam edeceğini söyledi.

NOT: Burada yer alan bilgiler Medyum Kassandra'nın açıklamalardan derlenmiş olup, usakgundem.com tarafından yatırım tavsiyesi verilmemiştir.