Hayırlı olsun denilerek duyuruldu! Akbank promosyon rekoru kırdı tam tamına 40.850 TL oldu

Maaş promosyonu için bankalar Temmuz maaş zammı öncesi adeta yarışa girişirken son imzayı Akbank attı. Akbank promosyon rekoru kırıldı!
Hayırlı olsun denilerek duyuruldu! Akbank promosyon rekoru kırdı tam tamına 40.850 TL oldu

Hayırlı olsun denilerek duyuruldu! Akbank promosyon rekoru kırdı tam tamına 40.850 TL oldu - Merkez Bankası tarafından uygulamaya alınan yeni para politikası bankaların TL mevduat birikimine olan ihtiyacını arttırırken Temmuz ayı maaş zamları açıklanmadan yeni promosyon anlaşmalarını imzalamaya çalışan bankalar kesenin ağzını açtı.

Emeklilere en yüksek promosyon rakamı 18 bin liraya çıkarken kamu kurum ve kuruluşları ile imzalanan sozleşmelerde ise çok daha yüksek rakamlar ortaya çıkabiliyor. Temmuz ayında memur maaşları için büyük bir yükseliş beklenirken zamlı maaşlar açıklanmadan sözleşmeleri imzalamak isteyen bankalar yüksek promosyon sözleşmelerine imza atıyor. Bu sözleşmelerden birini de Akbank imzaladı.

AKBANK PROMOSYON RAKAMINI GÜNCELLEDİ! EN YÜKSEK MAAŞ PROMOSYONU NE KADAR, KAÇ TL OLDU?

Türkiye'nin en büyük özel bankalarından biri olan Akbank maaş promosyonu için yeni sözleşmesini imzaladı. Çubuk İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hayırlı olsun denilerek yapılan açıklamada "Çubuk'ta ikinci promosyon rekoru kırıldı. İlk kez 2021 yılı maaş promosyon ihalesinde günün şartlarına göre en yüksek fiyatla 4.105₺ ile rekor kırılmıştı. Bugün yapılan maaş promosyon ihalesi sonrası 40.850₺'lik fiyat ile yine rekor kırıldı. Tüm personelimize hayırlı olsun." denilerek yeni promosyon rakamının 40 bin 850 TL sınırını aştığı açıklandı.

promosyon-rero-u.jpg

EMEKLİYE EN YÜKSEK PROMOSYON HANGİ BANKADA, EMEKLİLERE MAAŞ PROMOSYONU KAÇ TL?

Memurlara yönelik maaş promosyonu konusunda eli bol davranan bankalar ne yazık ki emekli maaşı için aynı rakamları sunmuyor. Mayıs ayı son haftası itibari ile emekliye en yüksek promosyonu ING Bank ve Yapı Kredi Bankası 18 bin TL olarak sunuyor.

İş Bankası ve Akbank emekli promosyonu 12 bin TL olarak uygulanırken SGK tarafından açıklanan taban rakam olan 12 bin lirayı uygulayan bankalar arasında kamu bankaları da yer alıyor. Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank emekli promosyonu 12 bin TL olarak ödenirken Garanti BBVA Bankası 15 bin TL promosyon ödemesi yatırıyor.