Halkbank 2 ay ertelemeli 48 ay vade ile 100 bin TL taşıt kredisi veriyor!

Halkbank tarafından yapılan son açıklama ile birlikte 48 ay vade ve 2 ay ertelemeli taşıt kredisi alınabileceğinden bahsetti.
Halkbank 2 ay ertelemeli 48 ay vade ile 100 bin TL taşıt kredisi veriyor!

Son dönemde araç fiyatlarında yaşanan artışın ardından pek çok vatandaş tarafından araç sahibi olabilmek için kredi yöntemlerine başvurulmaya başlandı. Özellikle de kamu bankaları tarafından verilecek olan kredi miktarları merak edilirken, Halkbank tarafından yapılan son açıklama ile birlikte avantajlı kredi detayları belli oldu. 100 bin TL'ye kadar verilecek olan kredi için ödeme planı Halkbank'ın resmi internet sitesinde yayımlandı. 

HAKLBANK 100 BİN TL TAŞIT KREDİSİ VERECEK! 

Banka tarafından yapılan son açıklama ile birlikte taşıt kredisi almak isteyen kişiler için ödeme kolaylığı tanınan taşıt kredisi verileceği öğrenildi. Başvuru koşulları ve ödeme planı merak edilen bu kredi tutarı için banka tarafından, "Dilerseniz artan taksitli veya azalan taksitli ödeme planı seçenekleriyle kredi taksitlerinizi gelirinize uygun olarak belirleyebilir veya ilk taksitinizi 2 ay erteleyebilirsiniz." şeklinde açıklanan ödeme kolaylığının planlaması ise şu şekildeydi;

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR? 

Halkbank tarafından yapılan son açıklama ile birlikte 100 bin TL'ye kadar taşıt kredisi verilebileceğinden bahsedildi. Bunun için ise kimlerin başvuru yapabileceği gibi detaylar ise oldukça merak edildi. Yapılan son açıklamalara göre başvuru yapmak isteyen kişilerin sağlaması gereken başvuru şartları şu şekilde verildi;

  • Kredi kullanacak kişinin en az 18 yaşında olması,
  • SGK kaydının aktif olması,
  • SGK kaydının minimum 6 aylık olması,
  • Taşıt üzerinde herhangi bir kurum veya kişinin rehin (ipotek) kaydı olmaması,
  • Kredi notunun yeterli seviyede olması,
  • Gelirin kredi taksit ödemelerini karşılayabilmesi gerekmektedir. 

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Duyurulan bu kredi miktarı ile birlikte başvuru yapacak olan kişilerin nasıl başvuru yapmaları gerektiği gibi detaylar da merak konusu oldu. Halkbank tarafından yapılan açıklama ile birlikte taşıt kredisi için başvuru yapacak olan kişilerin kendilerine en yakın şubeler üzerinden başvuru işlemlerini tamamlayabilecekleri duyuruldu.